Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2007 20:01 - О, Азисе ... Откажи се!
Автор: vagro Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1771 Коментари: 1 Гласове:
0



Не ставаш за Водещ, бе, Цветнокож Хермафродите!

 То всъщност ... за нищо не ставаш!

 Това което видях снощи за първи и за ПОСЛЕДЕН път по новата и лъскава ТВ2, се вмества само в една дума – КИЧ! Нито е смешно, нито е забавно, нито е шоу! А Номер Едно по Отвратителност е тунингованата Катерина. Ужас на Ента! Ако тази е Актриса!?!?!?!?! ... аз съм съвършения клонинг между Роберт Де Ниро и Ал Пачино!

  Сигурен съм в едно ... тази телевизионна полюция с хумор от 1965-та, няма да я гледа НИКОЙ! 2-та % Нормални в тази Държава (с извинение) са ясни .... а останалите 98 %, ще си останат при Славчо Учиндолски, понеже ще си им пее кючеци .....

   Докога, бе, Братя и Сестри? Докога в това безумно подобие на Държава, ще се лансират само педали, мангали и некадърници? Съвсем НЕскромно мога да заявя, че съм с 200 класи по-добър Водещ от Азиска и с около 100 класи от Трифонов, Кънчев, Гала и т.н. При това без един микрон АутоКЮ!!!

 Ама, знаете ли кога ще видя национален ефир??? Точно НИКОГА! Не че не съм правил опити :(((

   Иначе „Клонинга на БиТиВи-то” – ТВ2, да вземе поне да си направи конкурс за сценаристи като хората, защото тези при бременния циганин, са тотално идейноимпотентни. Този тип хумор може и да е вървял много в юношеството на Калоянчев и Мутафова, ама вече сме почти 2008-ма!?!?!?!?!?

   Аз лично, на това „Шоу” (с извинение) му давам Живот не повече от 2-3 месеца. Просто на Хермафродита ще му писне всяка вечер да се товари. Той е глезен и лигав, а в случая се иска яко бачкане. Освен това Нова ТВ със сигурност ще атакува този „мъртъв час” с новите епизоди на „Изгубени” и „Бягство от Затвора” ... и за Тумбака, ще останат като зрители само родата-катун и 19 годишните „задоволители” на Катето Евро :(((

 Направо Жалка История!

 И на Практика, и на Теория!

   Крайно време е да се приеме Закон, срещу „Телевизионната Педерастия”!

 О, Азисе ... Засрами се! Ти не си Бой Джордж и никога няма да бъдеш! Той беше готин и интересен през 1982-ра ... ти си мизерен плагиат ... кючеклия при това :(((

 А тези, които си вярват, че скопеното ти квичене е пеене, са в мега-заблуда!

    Крайно време е НИЕ (2-та %), да си поискаме нашето право на Живот! Може да се започне с едно официално писмо до Президента на Републиката, в което да го помолим да ни осигури за Живеене, една малка наша си Зона. Зона свободна от Чалга!!!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. wanksta - Прав си !
05.12.2007 00:04
Бат' Васе ,много си прав ! Знам как си се борил,какви неща си предприемал за да се добереш до тези медии .Знам,както и ти самия най-вероятно на момента си разбрал - кой уреди побоя над теб пред Кръстата казарма.А нали знаеш защо педалите са успели в живота - защото късмета не смее да им обърне гръб ! Прекрасен водещ беше,един от любимите ми.МВиК и всичко останало ... апък песните ти ... хаха а." Изобщо ти не ми се смей,роден съм в западен ЕлЕй " .Само така - напред и уверен в себе си :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4797360
Постинги: 1784
Коментари: 2943
Гласове: 10024
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930