Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2008 13:14 - 5-те най-тъпи филма, които гледах през септември
Автор: vagro Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5198 Коментари: 6 Гласове:
0



Beyond Loch Ness


image
 

   Хора! И Неси от Лох Нес се ошашави! Вече не е онова кротко и плашливо динозавърче, ами се изканибали и набива човеци за закуска. Хрупа ги като солети ... под вода, над вода, в борови горички ... та, дори и в леки автомобили!?!?!?!

 Филмът „Ужасът Лох Нес” ми разкри тези неразкрити факти. В него Неси е една зъбата ламя, приличаща леко на Азис. На едно островче си е навъдила цяло котило малки несита, които от най-ранна възраст нагъват човешки мръвки:(((

 Другото (леко) странно в този опит за филм е, че в малкото рибарско градче, всичко живо е от манекен нагоре!!! Рибари, полицаи, туристи ... абе, убавци като Бербатов ви казвам.

 Иначе, Неси се оказа, че кълве и на телешки пържоли. „Мършичка” да е! Никакви оръжия и базуки не могат да я убият ... единствено инжекция!?!?!?!?!?

     Любим момент: Гигантската Неси излиза от една локва метър на метър!?!?!!? Мнооооооооо якоооооооооо!

 

 

 

Allan Quatermain and the Temple of Skulls


image
 

   Ето това е филма „Тъпомер 2008” ... абсолютен фаворит за най-тъп филм на годината. Идиотски микс между Джоунс Индиана и Цар Соломон – миньор.

 Първото което шокира в това творение е, че природата в Африка е като в алпите: зелена (ама, зелена ... та, зеленее) тревица, подрязана като на „Олд Трафорд”, китни горички, глухарчета и минзухарчета навред, електрически стълбове, жп линии и ..... хоп, един хипопотам по средата. И цари една тишина, една чистота, една подреденост ... После се почва „опасна” експедиция по вечерни тоалети и без грам багаж из джунглите, които всъщност са чудни поляни с цветенца. А голямото чудо в цялата смешка са актьорите. Така изиграват драматична ситуация, че се напикаваш от смях. Във венецуелските сериали, актьорското майсторство е с класи над това в този филм. За капак поне половината са разногледи и оръжията им гърмят като воден пистолет!?!?!?!?

   Към 70-тата минута бях на ръба да се откажа. Просто дори „денят за парламентарен контрол” е в пъти по-увлекателен ... :(((

     Любим момент: Двама от героите скачат от движещ се влак в една тиня. Изправят се и са идеално чисти в снежнобелите си дрехи. И бонус: главната героиня се къпе във вана, увита здраво в една хавлия!?!?!?! Явно ... Автоцензура!

 

 

 

The Scorpion King 2 - Rise Of A Warrior


image
 

     Това е някакво безумно продължение на оня нелош „Крал на скорпионите” с кечиста Скалата (ама, не Киро ... горко ни). В „Scorpion King 2” пародията е пълна и се вихри сред едни дворци от картонени кутии и дунапрен. С ръка на сърцето, категорично заявявам, че Хачо Бояджиев правеше далеч по-яки декори на новогодишните програми по БНТ от 70-те години на ХХ-ти век. За главни персонажи в това жалко филмче са барнати един пич (пълно копие на Кристиано Роналдо) и една пичка (пълно копие на невръстната певица Риана). Ама едни напудрени, гелосани, гримирани ... направо древноегипетски „Vogue”.

 Пълно е с „чудеса” в тази продукция. Има император-мутра с охранителна фирма, лъкове от червена пластмаса, стрели правещи завои и преследващи конници с километри, лиани от които бие ток ... та, чак до Минотавър, за който е използван баскетболист с череп на бик на главата, целия в слуз!?!?!?!?!?

     Любим момент: Ситуацията в която се предлагат „застраховки срещу урагани” в древен Египет!!! Велико!

 

 

 

Starship Troopers 3 Marauder


image
 

   Това е третата част на оня филм за извънземните чудовищни „богомолки”. Защо? Вместо да спрат още след втората (в пъти по-зле от първата), авторите решиха да завършат падението. Явно реализиран със събрани джобни пари на хора от екипа „ST:3” мяза на комикс за дебили. Буболечките не стига, че вече са от кадастрон, ами са започнали и да говорят!?!?!?!? Редуват се сцени на опити за олигофренски хумор и късане на глави и крайници. Мадамите-войнички са нагласени като за започване на фото-сесия за Playboy, а сценария със сигурност е свит от розовия дневник на 12 годишна тийнейджърка-камикадзе.

 Безумен опит да се съберат всички кино жанрове в 90 минути и то без почти никакъв бюджет.

     Любим момент: Заловен „главен мозък” на буболечка пищи и от звука му се пръскат черепи на воини-земляни. Самият мозък определено е направен от стар диван и 2-3 кофи горчица! НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ ФИЛМ!!!

 

 

 

Sex and the City


image
 

   Признавам си, винаги ме е отвращавал сериала „Сексът и града”, а когато се е случвало да попадна на него препускайки по каналите на ТВ-то, с дива псувня съм сменял канала:(((

 Знам, че тази американска чалга има много фенове, но от какъв зор трябваше да й се прави и пълнометражен вариант??? И то почти 2 часа и половина, в които 4 лигави идиотки си говорят глупости по телефон или в някой ресторант.

 Останалото е задължителния парад на кичови дрехи и накити, за да се демонстрира ултра „фйешън”:((( И в центъра на събитията една безобразно ГРОЗНА Сара Джесика Паркър. Не ми излизайте с номера, че е симпатична ... защото е грозна като ГЪЗ!!! Визията на тази актриса винаги е била рецидив с Естетиката. А някой да е забелязъл поразителната й прилика с Дий Снайдер, вокалиста на „Twisted Sister”???

     Любим момент: Едната от 4-те патки (онази ококорената с черната коса) се насира в гащите!?!?!?!?!?! И това трябва да е забавно????? Еми ... не е!



Тагове:   най,


Гласувай:
0



1. анонимен - ExM
01.10.2008 14:55
E , ти уби всичко детско в мен..... по добре да си гледам ББ4 :)))
цитирай
2. eien - Ха-хааааа, със здрави нерви сте,
01.10.2008 18:02
за да изгледате толкова бълвоч..
цитирай
3. анонимен - petroff
01.10.2008 22:13
Ха-ха,ебати колко си прав за вокалиста на Систерите!!Другите филми са наистина много зле...
цитирай
4. totenlicht - добре бе, не мога само да разбера, ...
06.10.2008 14:13
добре бе, не мога само да разбера, какво ти е направил Дий Снайдер??
обидно си е, да знаеш!:))
цитирай
5. анонимен - Take This
16.10.2008 03:18
Kakwo stawa s teb?Zachto ne se wyswash w NewsBg?Mini za po edno,zashtoto tezi kuchki tam opleskaha wsichko.Sas zdrawe.
цитирай
6. vagro - Take This
16.10.2008 07:48
Няма ме в Lifestyle, защото от 7 месеца вече не са ми плащали хонорарите и вече съм вътре с един "лаптоп":((( Те май са фалирали и се предлагат на някой да ги купи:((( Абе, като всичко в Чалгария ... медиен Армагедон:((((
Поздрави за тебе! Жив и здрав!
Респект!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4773694
Постинги: 1781
Коментари: 2942
Гласове: 10023
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031