Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2008 13:19 - КИЧ – Топ 10
Автор: vagro Категория: Лични дневници   
Прочетен: 10507 Коментари: 24 Гласове:
0



(Месечната Класация за АнтиЕстетика и простотия на България)

Септември 2008

 

 

 

 01. Хванати в ... НЕриалити

 

   Нашенският вариант на „Прелюбодейци” стартира с огромна реклама по онази телевизия, известна с английските мачове и ултра-тъпите си филми. „Хванати в изневяра” хем е полезно, защото показва каква дебилна, нискоинтелигентна и животински разгонена нация сме ... хем е вредно, понеже ни подцени жестоко. Нещата на някои места са така обидно нагласени и преиграни, че става гнусно. Ама какво да се очаква от „актьорско риалити” с балкански мутри, курви-аматьорки и душевноболни рогоносци???

 Препоръки:

   Водещият да си пусне коса!

   Психоложката да се застреля на момента!!

   И ... да не се снимат секс-сцените след развръзката ... срещу хонорар!!!

 Не всички пасем вечер костенурки по площада ... все пак :(((((

 

 

 

 

02. Септемврийският Компотинг

 

   Култова простотия е това! Импровизирано огнище пред блока и върху него казан с варящи се буркани :((( В Чалгария просто времето е спряло ... от „Гераците” насам!

 В Македония например, вече забраниха тази дивотия със закон и зверски глоби. При нас обаче, домашното производство на прокиснати туршии, кисели мармалади и бомбиращи компоти си се вихри хитово. Нищо, че на пазара има целогодишно пресни плодове и зеленчуци. Нищо, че една домашна консерва излиза почти 2 пъти по-скъпо от една професионално направена и пусната в продажба. Явно въпроса е да се спази шибаната традиция на пра-пра-пра бабите:(((

 Септемврийският Компотинг рулира, Дами и Господа!

 

 

 

 

 03. Славчо Сватбарчо

 

   След безумния пролетен конкурс за кудкудякащи и оригващи се, „Шоумен Номер 1 на Чалгария”, окончателно изкукурига! И се роди нов ефирен КИЧ – „Моята голяма ТВ-сватба”, в която „идола на племето” ще жени в студиото разни луди (можело и обратни да са)!?!?!?!? Накрая, за да спести някой лев, нищо чудно самия Славчо да се „вземе” с „виртуозния басист” Годжи.

 Сигурен съм , че догодина ще има Конкурс за погребение в ефир!!! Три месеца някой ненормален ще уморява баба си или леля си и на финала ще я погребат ритуално под жълтото диванче в прайм-тайма:((( За фон сватбарския оркестър „Ку-Ку” ще забива траурен кючек, сътворен от Маестрото .....

   Докогаааааааааааааааааааааа????????????????

 

 

 

 

 04. Новият глас на „Биг Брадър”

 

   Е чак пък толкова да са лишени от чувство за естетика, стотиците продуценти, режисьори, сценаристи и т.н. ... просто не вярвах!!! В нашето подобие на държава все още има около 6 милиона души. Как пък можаха да сложат най-флегматичния, пелтечещ, изнервящ, дефектен и олигофренски глас да „ръководи”, (уж!) най-гледаното „риалити”???

 Гаранция, че съществото говорещо на „съквартирантите” е продукт от Фабриката за Идиоти – НАТФИЗ!

 СИА-Миа, за какво си давате парите за глупости ... не ми е ясно? Добре, че чухте поне на хората коментарите и го разкарахте това недоразумение след няколко дена изтезание на зрителите.

 

 

 

 

 05. Проститутките – мутанти

 

   Добре, че гръмнаха онези два бардака в началото на месеца, за да видя от репортажите как изглежда съвременната средностатистическа проститутка на Чалгария. Ами ... в шок съм! Оказа се, че „идеалната жрица” е пъпчасала бременна циганка с нечовешка грозота. Какъв ли безмозъчен „енимал” е в състояние да прави секс с подобен „монстър”??? Само такъв който досега е карал единствено на козички и овчици по поляните!

 Най-лесно е да се каже ... к’вато ви държавата, такива ви и проститутките. Но факта, че се намират (и то много) малоумници да плащат за „ласки” с мутанти, говори за тотално извратена, изкукуригала и изродена нация:(((

 И закон да приемат, аз лично не участвам в това „фрийк-шоу”, дори пред заплахата цял живот положението ми да си остане „силно самозадоволително”!

 

 

 

 

 06. „Денсинг Старс”

 

   Това жалко „състезателче” на БТВ в свирепия пишкомер с Нова ТВ, го гледам само по време на рекламите (:(((((((...) на „ББ4”. Но и тези 5-10 минутки са достатъчни да крещя космически псувни към екрана.

 Полуразпадналият се Тодор Колев и някакво мега-скучно жури, командват една досадна простотия със „звездите” на Чалгария.

 Ама, наистина трябва да си душевноболен, за да пуснеш SMS в подкрепа на гротески танц, изтанцуван от бившата продавачка на салами Алисия:(((

 Следващото БТВ-шоу ще е WC-Stars ... сигурен съм! В него 15 „звезди” (главно от „Пайнер”) ще се надсират в прозрачни тоалетни чинии ... В името на Рейтинга, разбира се!!!

 

 

 

 

 07. Максим Фитипалди

 

   Ебаси, наглия пич е Стависки. Понеже в БойкоСлавиАзисоЛандия се барна недосегаем, този келеш съвсем превъртя. Закотви се в Москва и вместо да се кротне за година-две и да умира от срам, че преби невинни хора, руския пияндурник си изкарал нова книжка, взел червено „Ауди”, купил си и ново рашън-гадже и пак фучи из улиците (според Интернет и пресата).

 Най-хубавото в цялата работа е, че този нагъл ненормалник, няма да се жени за Албенчето ... поне засега! Иначе Максим вече е еталон, как от национален герой, можеш да се превърнеш в пълен идиот и то заради елементарен келешлък!

 

 

 

 

 08. Футболните скандали

 

   Може да нямаме футбол като хората, ама пък какво дивашко шоу се върти около него? Съдии и шефове се топят за разни жалки хилядарки, Коцко-Мацко (някакъв зализан пеликан) го арестуват по чужбините, малобройни „фенове” трошат и палят, гледайки мачове с гръб към терена, стадионите мязат на разрушени ТКЗС-та, договарят се мачове за тото, треньорите не могат да кажат две изречения с правилна подредба, отборите ни ги млати кой ги докопа отвъд границите на Чалгария ... и всичко това през септември (скоро и през октомври). Благодатен месец е това, не ще и дума! Пълен екшън и лежане по терените в тинята, а култовия Сашо Диков бачка и пелтечи на ента ... и все чака разни касети да пристигат в студиото откъде ли не, а докато ги чака пуска разголени манекенки и вика в ефир: „О, йеееееееееее! О, йесссссссссссс!”.

 Е, как да не обича човек родния футбол??? :)))))

 

 

 

 

 09. Румен Луканов

 

   Няма по-анти водещ за момента на територията на страната. Може би само Азис, но за него не е сигурно какво е точно!?!?!?!?!? Румен Лу е типичен представител на крещящите кански селендури с убийствено  дразнеща дикция и говорни дефекти. За сметка на това е лансиран тотално:((( Едва ли това Носферату се харесва на някой, освен на роднините му, но ето че го набутаха с второстепенна роля и в „Биг Брадър 4”. А там събрани с Миленчо са смразяващо жалка картинка:(((

 Време е Руменчо да зачете и новините ... и да покоментира футболни мачове!

 Поклон пред „кадърните” :(((((

 

 

 

 

 10. ЛУК Is The Shit

 

   Мамка му ... Лукоядците пощуряха през септември. Лятото се търпеше, правеха си лук-яхниите, лук-тортичките и лук-сладоледите по терасите, но с падането на температурите се залостиха в къщи и обЛучването започна! Зловещата смрад пълзи по отвори, вентилационни шахти, отдушници, тръби ... пропива през стени, отлепва тапети, събаря мазилка, облъчва дрехи и живи същества. Гнусотията е адска и нищо не помага! Простотията още повече!

 Как ядат тези лайна ... ума ми не го побира!?!?!?!? Джани Родари, проклет да си с твоите „Приключения на Лукчо”! Тези тука явно са те разбрали буквално:(((((



Тагове:   кич,


Гласувай:
0



1. gothic - Класика! Моят фаворит обаче е ко...
03.10.2008 13:32
Класика! Моят фаворит обаче е компотинга!!!
цитирай
2. vagro - :)
03.10.2008 13:35
Благодаря ти:) Компотите са Култ:)))
цитирай
3. анонимен - exmusic
03.10.2008 13:49
KОмпотинга си не само класика, това е емблемата на нашата действителност!
цитирай
4. gothic - Само не забравяй и лютениците, и ...
03.10.2008 13:49
Само не забравяй и лютениците, и кьопоолутата....Pure Cult )))))))
цитирай
5. анонимен - petroff
03.10.2008 13:52
Питаш ли ме с комший които постоянно правят компоти , ютица (разбирай лютеница ).РУМЕНЧО, ах този жалкия!Максим-него господ ще го накаже! Курвите с шипковия храст отдолу и под мишниците,къв коментар за тях? За Диемското предаване-ебати артистите ти казвам. За другите нямам време,а и не искам да коментирам....ВАГРО ти си !!!!
цитирай
6. vagro - хахаха
03.10.2008 13:52
Стига с този Компотинг, че преди малко една позната ми се скара, веднага да разменя местата на Компотите и Румен Луканов:)))))))))
цитирай
7. vagro - Петрофф
03.10.2008 13:56
Ти ме уби с този "шипков храст" :)))
цитирай
8. kosara2008 - право в десетката...всичко,
03.10.2008 14:00
виждам...ядосан си...и аз много се ядосвам... други - също...ех,

харесва ми правия...:) текст тук и ти ми харесваш...персонажите ...Не!
цитирай
9. gothic - . . . или с "гарван на разпят...
03.10.2008 14:00
...или с "гарван на разпятие" там, долу....:))))))
цитирай
10. vagro - 10х, Косара
03.10.2008 14:03
Благодаря ти Косара! Респект!!!
цитирай
11. milagros - М да, съгласна съм. . . какво да кажа. ...
03.10.2008 15:05
М да, съгласна съм... какво да кажа... култови са всички моменти :)) и идиотията с компотите и туршиите, и недоразумението Луканов, и така нареченият ни футбол... А с "риалита-та" направо съм се смяла със сълзи... Топ-10 отново право в десятката :))
цитирай
12. vagro - ... milagros
03.10.2008 15:25
Сърдечно ти благодаря, Милагрос!
Единственият проблем е, че КИЧ Топ-10 не е "достоен" да бъде пуснат в "избрани" на блог.бг!?!?!?!?!?
И по този начин Мисията му е обречена, защото ще го прочетат много малко хора:(((
цитирай
13. gothic - Малко, но точно които трябва :)
03.10.2008 18:00
Малко, но точно които трябва :)
цитирай
14. vagro - Gothic
03.10.2008 18:04
Прав си ... ама не е честно като гледам к'ви клесни лансират:(((
Явно и тука властва някаква псевдопатриотична цензура:(((
цитирай
15. gothic - Братко, да не ти пука! Нали не гоним ...
03.10.2008 18:56
Братко, да не ти пука! Нали не гоним статистики и рейтинги...
цитирай
16. copypaste - ?!
04.10.2008 00:14
Добре, съгласна съм с написанато. Адските селяни сме, ама ако чак пък толкова не ти изнася баси хващай самолета и до нови срещи. Малоумно е да се оплакваш, а да не правиш нищо, за да подобриш положението. Нищо лично.
цитирай
17. vagro - copy?!
04.10.2008 07:03
А откъде си сигурна, че не правя нищо?
Правя и то постоянно, даже падам в жертва понякога:(
Мога да ти изброя десетки неща по темата, а най-простия пример е самото създаване на този материал:)
цитирай
18. cindy - Хареса ми материалът! :)
04.10.2008 13:13
Въпреки, че още мнооооого материал има ... :)))
цитирай
19. vagro - aha
04.10.2008 13:32
Cindy ... ами то целия живот тука е материал!
Пълен рай за "антипатриотични хейтъри":)))))
цитирай
20. анонимен - Birdy
06.10.2008 14:27
Ами аз много не мога да хвана смисъла на тоя постинг. Пърео - 90% от кича ти е в телевизията - ма защо я гледаш тая телевизия, бе, пиле? Нито едно от предаванията, които споменаваш, съм гледала и ми е мнооого добре. Всъщност, не, гледам Денсинг старс и честно казано много ми харесва, чакам си понеделниците с нетърпение - гладък сценарий, незаекващи и некрещящи като идиоти водещи, красиви танци ... отплеснах се :)
Не разбрах с какво те дразнят тези, които затварят зимнина, сигурно си имаш някаква причина, но от текста не става ясно. Аз не правя такива неща, но ако имах възможност, щех, понеже целогодишните плодове и зеленчуци са платстмасови, а в заводските консерви има толкова отрови, колкото и в кренвирша няма.
Какво остана ... футбола не мога да коментирам, също не гледам. Проститутките - ми не ме вълнуват някак :)))
Виж, за Стависки няма какво да кажа, ама то това си е чисто престъпление неговото, кич му е мека дума.
Та с две думи - я какво хубаво слънце е грейнало, стига хейти :)
цитирай
21. анонимен - nls
10.10.2008 18:15
на мен нещо ми писна от думата Чалгария. това няква мода ли стана? всички блогове и форуми я използват.
иначе класацията ми хареса, но моля те измисли нещо друго, че тва взе да дразни!
цитирай
22. анонимен - ShakaLaka ManUtd
11.10.2008 02:24
Не ги познавам някои от "главните герои" но като гледам описанието им явно нищо не съм изгубил..
Вагро.. Гуд джоб агайн бро.. Само така.. :-)

А бе що те нема в лайфстайл-а?? От доста време се навъртам там да прочета нещо от теб и по случайност един друг форумец ни светна че блога ти е активен..

Живи здрави и чакаме класацията за октомври
цитирай
23. vagro - ShakaLaka ManUtd :)
11.10.2008 06:54
Няма ме в Lifestyle, защото от половин година не са ми плащали хонорарите и вече съм вътре с един "лаптоп":((( Те май са фалирали и се предлагат на някой да ги купи:((( Абе, като всичко в Чалгария ... медиен Армагедон:((((
Поздрави за тебе! Жив и здрав!
цитирай
24. анонимен - Eвала - и да го духат комунистите - :)
05.01.2009 10:56
Eвала - и да го духат комунистите - :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4792150
Постинги: 1784
Коментари: 2943
Гласове: 10024
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930