Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2009 13:57 - 5 плюс 5 (януари 2009)
Автор: vagro Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2057 Коментари: 2 Гласове:
0



ТИП ТОП ЛИСТА

5 плюс 5 (януари 2009)

 

 

5 неща, които ме изкефиха през месеца

 

Филмът „The Rocker”

 

   Най-после смешна американска комедия се роди! Можело значи!

 Четвърт век след фурора на „Ергенско парти”, отново смях и забава в супер свежарската комедия „Рокерът”. Лек и приятен филм и най-важното пълен с „духът на 80-те”. За мен лично филмчето влиза в графата „задължителни” ... там някъде между „Пурпурен дъжд” и „Напълно начинаещи”.

 Респект!

 

 

 

 Форт Бойард

 

   Велико шоу е това! От малък го гледах по сръбската телевизия, но сега вече кефа е по-голям, защото има и „нашенци”. Миналата година мой фаворит беше ... естествено Васо Гюров, а тази са Вики от „Мастило” и единствения истински актьор в БГ – Асен Блатечки. Жалко, че е само 2 пъти седмично, иначе „форта” е без конкуренция!

 Култ!

 

 

 

 Албумът на Тома – „Герой”

 

   Чак да не повярва човек, че и в България излезе албум с „човешка музика”. Като изключим нещастните опити на Графа :((( да се прави на композитор, в „Герой” Тома си е свършил работата на 200%. Дори лигавия Дичо не дразни с участието си в проекта, а шрекоподобния Фънки е над всички с парчето „Пластмаса”. Направо търкаля глави по дюшемето! Големи, големи аплодисменти за Тома!

 Браво!

 

 

 

 Митко Бербатов

 

   Както обикновено след Коледа, Бербатов започва да мачка наред. Въпреки откровените саботажи на цирковия артист Кристиано и аверчетата му, головете и пасовете на Берба стават все повече, а лежерния му (леко гръндж) стил се превръща в мания. Ама „оня с дъвката” си знае работата, защото просто е Най-Големия!

 Мачкай, Бербо!

 

 

 

 България като WC клекало

 

   Напълно подкрепям автора! Аман от измислени „възмутени патриоти”. Тази страна е мръсен и задръстен кенеф на ента. Страхотно попадение! Истината боли ... и кефи Нормалните! Айде, стига толкова! Тази държава не съществува от близо 20 години. Отходните й тръби са задръстени от простотия, чалга, злоба, лакомия и ... бидони с кисело зеле!

 Амин!

 

 

*   *   *

 

 

5 неща, които ме вбесиха през месеца

 

„Човече, неам пауър!”

 

   От години съм си забранил да гледам БГ реклами. Няма по тъпоумно нещо от тях в Галактиката. Обаче тази с подрастващите олигофрени след „купон” (каквото и да означава това), замалко да ме принуди да си метна телевизора през терасата. Просто провлечените и надрусани реплики „Ти си машина, Човече!” и „Човече, неам пауър!” са върха на кретенизма и зомбясването на нацията. Така и не дочаках да видя какво рекламират тези идиоти, но категорично никога няма да си го купя!

 Гаранция! :(((

 

 

 

 Кристиано Роналдо

 

   Е това цигане е отвратително вече! Едно, че нищо не играе от месеци и второ, че не иска да подава на Бербо. Сформирал си е „мангалска клика” в Манчестър Юнайтед с другите мургавелковци Нани и Андерсон и само тримката си „пасуват” (явно са пасивни). Не мога да го трая вече гелосания португалски ром! Да го махат час по-скоро в отбора на Цирка – Реал ... и да се свършва! :(((

 

 

 

 Пушеците

 

   Не! Честно не се живее! В помещенията колеги-екстремисти, кандидатстват за РАК с по 4 кутии цигари на ден. Навън те души дим от кюмбета до припадък. В бонус идва похлупак от гъста мъгла, която стои със седмици. Опушването е тотално! Херинга да бях все някъде кислород щях да поема, но тук спасение няма. Вонят дрехи, коса, кожа ... абе, всичко!

 Шибана опушена зима :(((

 

 

 

 Обама – истерията

 

   От този ми се гади категорично! През януари Исус Христос беше пенсиониран и изместен от „дяволчето Фют” на ЮЕсЕй-ците. То бива побъркване, ама пък това е изгъзица вече. Целият свят говори само за роклята на жената на „Пъф Деди – Президент”, певци пишат песни „Обама, Обама”, всичко живо пее и се кланя на новия Бог, боядисан с вакса. Кофе Бабоне стягай се ... скоро и в Чалгария се овакантява президентското кресло!

 Ми ... що не? :(((

 

 

 

 „Стани богат”

 

   Българският „Стани богат” е мудно и скучно шоу с хипер трудни въпроси. Целта му е да се демонстрира, колко много е умен и начетен Водещия. Новият сезон обаче, ме срази с ЯВНО неотопленото си студио. Публиката е с палта, ушанки и ямурлуци, а играчите, къде от нерви, къде от клинч, треперят като колибри в полет. То бива криза, ама пък чак да умориш от студ тези дето ти правят рейтинга ... е подло! :(((



Тагове:   плюс,


Гласувай:
0



1. soho - Пак съм напълно съгласна
01.02.2009 18:47
и с двете ти класации ;) Много добри!!!
цитирай
2. vagro - 10x
01.02.2009 19:42
Благодаря ти, Сохо!
Ти си истински приятел:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4790198
Постинги: 1784
Коментари: 2943
Гласове: 10024
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930