Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2009 13:49 - Искам да бъда като Дейвид Бекъм
Автор: vagro Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2888 Коментари: 5 Гласове:
0



   Взеха ми всичко! ... Заплатата, гаджетата, професионалното признание, усмивката, чистия въздух ... та, чак до косата върху главата:(((

 Остана ми само Фантазията. Но нея не си я давам! Ще я браня до последна капка кръв, като девствен политкомисар от Червената Армия, пазещ червено Знаме. Защото благодарение на нея (фантазията) ... я си представете, че някоя сутрин просто ... хей, така, се събудя и съм се превърнал в Дейвид Бекъм?

 

 И к’во правим тогава? Турбо-гъзария правим! Но не от онази селската с анцузи и кожени якета, ами от другата, вбесяващо ексцентричната, която руши стандартите на всяка вмирисана система. А нашата вони зловещо. Факт! И се почват едни дни на Атракция, по-яка и от най-специалните ефекти на Холивуд.

 

   Ето списък на някои от нещата, които с мега кеф бих извършил, ако се събудя Дейвид Бекъм, дислоциран между границите на Румъния, Сърбия, Гърция, Турция и Черно Море:

 

   Моментално се женя за Ивет Лалова. Резервен вариант – Албена Денкова.

 

   Купувам „Пайнер Мюзик” и го превръщам в Зоопарк за животинки в беда.

 

   Купувам и всички „пайнерки-певачки”, за да им извадя силикона и получения материал (около два тона) го имплантирам на „плоския данък”, за да стане „цицест данък” и да спре да е плосък, че така изобщо не ме кефи.

 

   Ставам собственик на ЦУМ и го правя гигантска Детска Градина (вълча порода) с целодневно возене на ескалатори за деца и придружители.

 

   Купувам поста „Министър на Културата” и го поверявам на Светльо (екс – Хиподил).

 

   Правя конкурс „Кукуригай с мен” и за награда давам тунингована каруца.

 

   Поръчвам статуя на Иван Славков-Батето от чисто злато и я монтирам до онази на Света София.

 

   Купувам футболния отбор на град Кула, Видинско. Вкарвам в него пет бързи трансфера на Кристиано Роналдо, Кака, Джерард, Буфон и Меси. Слагам за треньор Вили Вуцов, а за президент Ивайло Дражев ... и гледам авангарден сеир.

 

   Ставам собственик на „Булгартабак” и сменям производството от цигари на шоколадови яйца „Киндер”, по 10 стотинки парчето.

 

   На ежегодния ми поп-рок фестивал пред моя жилищен блок, ще свирят и пеят само звезди от ранга на U2, Bon Jovi и Мадона.

 

   Ставам по желание рекламно лице на ретро-продуктите: Коп-Кола, бонбонки „Сен-Сен”, захарно петле, “Карамел-Му” и дъвки „Идеал”.

 

   Ще се возя в карета теглена от двойка носорози. Може да спазаря срещу солиден хонорар за кочияш Професор Вучков, за да пасне тематично.

 

   Построявам клиника за „Отрицателна Пълна Промяна”. Там ако си прекалено красив, те правят супер грозен. Ще бъде предназначена за измислени ВИП-личности, които са се издънили с нещо и са ядосали обикновените хора.

 

   Купувам си време в „прайм тайма” на БТВ и пускам в него Къци Вапцаров, по един час всяка вечер да разказва умопомрачителни вицове.

 

   Завладявам (срещу пари, разбира се) „Островът на Изкушението” и снимам на него риалити-сериала „Загубени” с участието само и единствено на Политици.

 

Построявам си градче. „София 2” ще се казва. Обявявам го за „Зона свободна от Чалга”. Ще бъде оградено с ров, пълен с гладни алигатори ... за всеки случай.

 

   И накрая ... бой на Виктория, бой ... че е заприличала на плашило вече:)))))

 

    Все пак съм ... Дейвид Бекъм!

image




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gothic - Братко, на колене те моля, като к...
01.03.2009 14:06
Братко, на колене те моля, като купиш кулското тимче да ме викнеш. Плащам колко речеш. Такова шоу - Вили тренира Кака и останалите, се не изтърва :))))
цитирай
2. vagro - gothic
01.03.2009 14:11
Нямаш проблеми:)
Освен това Кула ми е роден град!!!
цитирай
3. gothic - Благодарско за което! :))))
01.03.2009 14:20
Благодарско за което! :))))
цитирай
4. totenlicht - " На ежегодния ми поп-рок ф...
01.03.2009 19:25
" На ежегодния ми поп-рок фестивал пред моя жилищен блок, ще свирят и пеят само звезди от ранга на U2, Bon Jovi и Мадона."
наясно ли си колко дискриминативно ще пропускаш така множество ъндърграунд групички, които за сметка на това са много добри?
:)
цитирай
5. vagro - toten
01.03.2009 19:27
Е няма как ... нали съм Бекъм, комерс е това ... не е шега работа!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4797429
Постинги: 1784
Коментари: 2943
Гласове: 10024
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930