Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2009 12:44 - Кой помогна на ЦСКА да победи Динамо?
Автор: vagro Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2693 Коментари: 6 Гласове:
3



 Ей, сега ще ви кажа кой? Само ми следете мисълта внимателно! Ако трябва ще повтарям ...

 

 Истината е, че този мач го чаках като бесен, озверял спрямо педалите-егоисти от „Булсат”, които ми отнеха предишния по най-брутален начин. И точно се наточих, че БНТ се направиха на Робин Худовци ... и не щеш ли – Ангажимент!

 

 Хванаха ме служебно да озвучавам някаква секта цели 3 дена в Театъра. Зомбираните идиоти, разбира се ... си спретнаха кретениите баш, ама баш по време на мача ЦСКА – Динамо Москва (снощи).

 

 Сектантите стартираха 15 минути преди началото на футболната среща. Никога досега не бях гледал на живо сбирка на секта. Само по американските филми, дето едни дебели негри пеят „Халилуяяяяя!”, ама на живо си е доста плашещо ви казвам. 150-160 човека наблъскани в салона, стоят прави над 2 часа с разперени ръце и пеят някакви гей-поп парчета за Исус, в макси-версии от по 20 минути. Пълен дебилизъм :(((

 Бременни в осмия месец, малки деца в колички, тук-там някой инвалид, мутри, юноши бледи ... и много, ама много мангали.

 

 За хедлайнъри – три мургави „тарамбуки” от Южна Африка, викат им „Пастори”. В салона, надомъкнато оборудване, като за озвучаване на „Rolling Stones”, плюс мултимедии, лаптопи и други модерни Исусови помагала.

 

 Гледахме от прозорчето на кабината 10-15 минути в началото с колегите. За това време един зализан нагъл двойник на Веселин Маринов, взе микрофон, вдигна сбирщината на крака, разпериха се като хеликоптери и като се почна едно пеене, под съпровод на синтезатор и електрическа китара. Лудница!

 

 И понеже искаха светлина на макс, за да ги огрява Джизъс, аз ги предупредих, че ще гръмне поне един прожектор, ама кой да ме слуша. На към 5-тата минута, точно казвах на колегите как „имам прозрение”, че скоро ще има гърмеж от тавана ... и той не закъсня :))) Баааааммммммм! Идиотите се ококориха, но не спряха да пеят, по главата на единия „пастор-тарамбука” се посипаха искри и стъкла, а ЕмСи-то им погледна нагоре и изрева по микрофона „Халилуяяяяяяяяяяяяяяяя!”..... Е тук признавам си вече, паднах от смях :)))

 

 Веднага спретнах лукав (сатанински) план. Пуснах ги на автопилот и с двама колеги, завзехме барчето на Театъра, включиха ни мача и тотално заебахме сектантите.

 

 ЦСКА допусна гол, но взе да мачка ... изравни набързо и на мен пак ми „просветна”. Опаааааааа, ето ще кой помага да отстраним Динамо ... онези в салона!!! И решихме, който се опита да излезе да пикае, да го връщаме незабавно да се моли за ЦСКА-то :))) Няма бабички, няма малки деца ... а още по-малко мангали. Всичко в салона, прави и с ръцете горе ...

 

 На почивката отскочих до кабината да „пошпионирам” какви ги вършат в салона. Бяха се запотили, като Веско Маринов на концерт за БСП и ГЕРБ, взети заедно. Едната „тарамбука” от Южна Африка беше вече на сцената и с преводачка обясняваше как му се явил Джизъс. Не знам защо, но в съзнанието ми веднага изплуваха култовите слова на Бора Джорджевич от песента му „Южна Африка” – „Данас нема млека, данас нема хлеба, зато йеди говна, можда тако треба” ... :))))) Превода е излишен!

 

 Междувременно един от сектантските началници се опитал да зомбира нашия най-млад колега Лъчко. Предложил му тяхната организация да му купи маратонки, че Лъчи си беше дошъл по джапанки :))) Дълго го навивахме да приеме, ама не се даде :)))

 

 Второто полувреме на мача започна, а в салона беше мор. Концерт на Мадона ли? Слаба работа ... Елате да видите как се куфее на „Jesus Live In Puppet Theatre” … Тотално полудяване! ЦСКА мачка Динамо, ония се дерат в салона. И Чудото се случи! Червените победиха и отстраниха прехваления „руски колос”. Ама кой помогна, а? Тумбата в салона ... и ние отчасти, че не им давахме да пикаят, докато не свърши мача :))))) Шегичка!

 

 Та, от снощи обмислям вариант за мачовете в групите на Лига Европа, да пазаря тези от сектата да се молят някъде. Може да ги пусна и в мазето в някой камерен състав. Щом вършат работа, що не?

 Важното е ЦСКА да върви напред и да побеждава!

 Благодаря ти Исусе, който и да си!

 

Халелуяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя! :)))

image



Тагове:   Динамо,


Гласувай:
3



1. damnation - Амин, хахаха :)
28.08.2009 12:46
Амин, хахаха :)
цитирай
2. gamina - ахахахха
28.08.2009 13:18
КУЛТ!
аааааалелуя!
цитирай
3. satanas - Кошмар за Левски - Виляреал и Лацио
28.08.2009 16:27
Васко, кажи им на тези да се помолят и за нас, няма да ни е в минус :)
цитирай
4. miralyub - кви са тия секти в театъра, бе- там си ...
28.08.2009 20:05
кви са тия секти в театъра,бе- там си водим малките дечица на детски представления. ужас! докъде докарахме културните институти- да приютяват Халилуята, за да кърпят бюджетите си...
Аз мислех, че само в нарочно построената църква до блока ни се събират да припяват тия олигофрени...
цитирай
5. satanas - xxx
28.08.2009 20:23
miralyub написа:
кви са тия секти в театъра,бе- там си водим малките дечица на детски представления. ужас! докъде докарахме културните институти- да приютяват Халилуята, за да кърпят бюджетите си...
Аз мислех, че само в нарочно построената църква до блока ни се събират да припяват тия олигофрени...

Сектантска 'църква' до блока ми звучи страшно...
За кой квартал става дума ?
цитирай
6. miralyub - е, до ОМВ-ито- нали един сектант...
28.08.2009 21:09
е, до ОМВ-ито- нали един сектант-хитрец от парите на подопечните малоумни халилуйци си направи цяла двуетажна къща и там си правят сбирките...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4773728
Постинги: 1781
Коментари: 2942
Гласове: 10023
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031