Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2010 18:56 - Теодора, Теодора ... хич, не си ти за пред хора
Автор: vagro Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2016 Коментари: 3 Гласове:
2



   Еми, наслушах се и се начетох на ясновидни прогнози за 2010-та година. Де що има душевноболен го лашкат из телевизиите и вестниците, да си фантазира прогнозите. И хората четат и цъкат с език. Баси, майсторите!

 

 Най ми е „любима” онази Теодора – „Гадателката на Берлускони”. Тази е по-смешна от Чарли Чаплин и Бени Хил взети заедно. Ритам във въздуха, като я вида и чуя. Хем силиконовите и джуки са като „фафли”, хем си живурка с извънземно, хем е ВИП (хахахаха), хем е Гадателка!

 

 Много яко! Искам и аз. Ако трябва ще се друсам с половин кило хапчета за шизофрения, ама ще ме дават по националното ТВ. Ето сега, ама на момента, ще ви споделя моите ясновидски прогнози за 2010-та. Ще се меря с „най-добрите”, разбирай със самата Теодора. Така де, ако ще е гарга ... да е силиконова!

 

 Та, според г-жа Стефанова, през 2010-та в Италия с най-голям рейтинг ще е Берлускони. Малеййййййййййй, страшна е тази жена. Как го е прозряла само!

 Според мен пък в България през тази година с най-висок рейтинг ще е Бойко Борисов. А да видим няма ли да съм познал!

 

 „Гадателката на Берлускони” вика, че тази година ще има пожари, наводнения и земетресения. Дедееееее, как ги закова? Досега такива неща никога не е имало по света.

 Ще отвърна, че у нас ще вали дъжд и сняг през годината. Ще има и мъгла, и вятър. Даже грип ще се появява отвреме-навреме.

 

   „Силиконовата магьосница” разправя още, че Турция и Сърбия ще бъдат приети в Европейския Съюз. Аз пък ви заявявам, че професор Вучков няма да бъде приет в ... лудница. Просто масово ги закриват и местата са кът.

 

 Пак според Теодора, Сандра Бълък и Джордж Клуни ще спечелят „Оскар”. Ще контрирам, че Любо Нейков, Краси Радков и Димитър Рачков, ще спечелят ... хонорари от участия в тъпи тв-предавания.

 

 Щели да зачестят информациите за срещи на хора с НЛО (пак според Стефанова). Егати! Аз пък ще ви кажа, че у нас ще зачестят срещите на роми с ... органите на реда. Ще видите, поне един ще се издъни!

 

 В тази връзка Теодора, прогнозира, че Барак Обама щял да разсекрети документи, доказващи че има Извънземни. Ехееееее! Ние Коцето Калки го разсекретихме отдавна. А Бойко Борисов дори всяка вечер го показват по телевизията. Напълно разсекретено.

 

 В областта на футбола, Теодора Стефанова просто спирачки няма. Много го чатка и предсказва. Абсолютна дарба. Според нея през 2010-та, на финалите на Световната купа по футбол в Южна Африка, борбата за титлата ще се води или между Италия и Бразилия, или между Италия и Аржентина. Аз пък ще ви заявя, че борбата за титлата категорично няма да се води между България и Люксембург.

 

 В група А на италианския шампионат, битката за върха ще е между "Интер", "Милан" и "Рома", а "Ювентус" ще остане на четвърто място. Ехааааааа! Е това е предсказание. Ще ви кажа как ще са нещата в България. Битката за шампионската титла ще е между ЦСКА, Литекс и Левски. Гаранция!

 

  Теодора, развенчана си! Изнасяй се на Юпитер или там откъдето си дошла и да не съм те видял повече по телевизора. Това кръвно да не ми е за един ден, а?

 И още нещо! Като си „лична врачка на Берлускони”, защо в цял Интернет ви няма на поне една снимчица заедно??? За сметка на това, като изпишеш в „Гугъл” да търси изображение на „Теодора Стефанова и Берлускони”, излиза снимка на Берлускони с ... Николай Бареков :)))))

 

 Аз обаче ще стигна и по-далече в моите ясновидски предсказания. Категорично ви заявявам, че слънцето ще изгрява всяка сутрин и ще залязва всяка вечер, поне до към края на 2012-та година.

 

 Певецът (дали?) Миро, ще ни представя на тазгодишния конкурс за песен на Евровизия. Да не кажете после, че не съм го предсказал!

 

 Веселин Маринов ще изнесе много концерти. С повишено внимание да са работещите във ВИК. Отводните канали може да не издържат от обилното потене (на Веско) и масовото сълзене (на бабичките).

 

    Спирам до тук. Има още много, но за по-нататък искам хонорар!

image




Гласувай:
2



1. анонимен - ShakaLaka ManUtd
07.02.2010 01:22
Vagro
Убеди ме...
Искам да те наема за персонална врачка..
дори и снимка заедно може да си направим и да я
качим у гугъла...
цитирай
2. vagro - ShakaLaka ManUtd
07.02.2010 07:50
:)))
Сериозно се замислям, дали да не почна да практикувам!
цитирай
3. kapricia - :о)))
08.02.2010 12:01
От цялата тая работа единственото трудно нещо е да си осигуряваш легално необходимите количества хапченца. :о))) С останалото си ОК. Ама като гледам, и на Теодорчето й е трудно с набавянето на медикаментите. Като ги попривърши и моментално цъфне в поредната телевизия в компанията на Унилсон или както там му беше името на второто и Аз.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4789697
Постинги: 1784
Коментари: 2943
Гласове: 10024
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930