Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2011 09:45 - Десет молби за нови закони към Светльо Витков
Автор: vagro Категория: Политика   
Прочетен: 1640 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Многоуважаеми МОЙ Президенте – Светльо Витков!

 Аз направих своя избор.

 За първи път от много векове насам (Държа да подчертая, че съм безсмъртен!), имам за кого да гласувам с открито сърце и душа.

 Та, на въпроса!

Ще гласувам за тебе, скъпи Ни, Светльо, ако ще и да трябва да си плащам такса за това. Защото знам, че само ти си в състояние, да се вслушаш в тотално необходимите ми предложения за нови закони, които излагам скромно по-долу.

Първо:

 На територията на България да се измисли лекарство, от което кучетата да спрат да серат ЗАВИНАГИ! Писна ми да газя разнородно кучешко „ако” по тротоари и градинки! Мечтата ми е, ваксинирани с това вълшебно лекарство, свирепите „нупогодита” да спрат и да лаят.

 Ох, дано, дано, дано ...

Второ:

  Всички родни бг-композитори, да бъдат пенсионирани незабавно и да остане активен единствено Владимир Ампов – Графа.

Българската поп-музика да бъде прекръстена на графомузика (да не се бърка с грамофон), а в училищата да се изучава единствената песен на Графа, включена по десетина пъти във всичките му десет албума досега.

 Обичта на народа, трябва да се уважава и почита!

 

(Така ми наредиха да напиша неговите обожатели! Иначе, Светльо, ти си знаеш как да го заточиш в Диарбекир, този съсипник!!!)

Трето:

  Да отмениш със закон правилото за засада в българския футбол! Защото повече не се издържа! Оня Спас (Делев) се е засадил в засада перманентно и ми къса нервите направо. Пусни ги да тичат на воля. И никакви корнери. Три корни – дузпа. Без вратар, от центъра ... това е!

Четвърто:

  Ново животно на герба! Разкарай този лъв, моля те! Нелепо е. Все едно Танзания да си сложи бяла мечка или пингвин! Тури магаре! Българско, народно. Кеф ти Марк О’Селски, кеф ти Митьо Пищова. Само не и лъв!

Не ни отива на манталитета балкански и народопсихологията (баси, думата!?!).

 Пето:

  Закон за Извънземните!

Много ясно, че са сред нас! Питайте Еленко Ангелов, ако не вярвате. Плодят се, гласуват и пазаруват. Нека ги покажем на светло. Нека кажем истината за малките, зелени, напушени човечета. Молбата ми е, най-вече да им се забрани консумирането на националния им деликатес „карантия с чесън”, известен в „Досиетата Хикс”, като „шкембе чорба”!

 Шесто:

  Закон за Силикона!

Да се чака за специално разрешително, както навремето се чакаше за „Жигула” при Бай Тошо. И когато на „силиконопитаещите” им изтече гаранционния срок, точно пред пенсия, да заминават под строй при касапина Доктор Енчев. И за него цици на кубици ... ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Твърде красив е, за да работи!

Седмо:

  Със закон да бъде прехвърлено „Шоуто на Слави”, турските сериали и всички рекламни блокове в Телевизия „Планета”! Че съм я изтрил от програмите на кабелната и с един удар ще се махнат всички тв-гадости. Като бонус, ако може да сложиш „Бразди” в прайм-тайма, златен ще си!

Осмо:

  Закон за плешивостта!

Всеизвестен факт е, че плешивите са репресирани и ощетени. Те по-трудно си намират жени, предразположени са на лесно настиване и слънчасване и не могат да се насладят на прекрасните свойства на шампоана. Затова, нека по закон да им бъдат увеличени заплатите, скоростта на Интернета и евентуално ... онова с което се пишка и не се говори директно за него!

Девето:

  Ако е възможно със закон да върнеш Дядо Мраз!

Тъпичък беше, ама си беше мъжкар. Със Снежанка за компания. А Дядо Коледа бъгав ни го пробутаха и му личи, че го влече злокачествената зоофилия с някакъв елен-алкохолик. И изобщо ... не може ли подаръците да ги носи Президента (тоест – ТИ)?

Десето:

  Закон за пържения лук!

Това е супер ВАЖНО! Лукоядците стават все по-нагли и миризливи. Запръжките пълзят по стените и отлепват тапетите. Страшно е! Национална катастрофа. Тук закона трябва да е с цялата си строгост. За пържене на миризлив зарзават – да се преписва по 200 пъти на ръка, книгата на Джани Родари – „Приключенията на Лукчо”.

  И една лична допълнителна молба за закон, към МОЯ Президент Светльо Витков!

 Да се забрани на индивиди в чекибойска възраст да пишат злобни коментари в „Уебкафе”, „Спорткафе” и стените на всяко ВеЦе на някое квартално „кафе”. Нарушителите да бъдат предадени на Владо Кузов, а после Карбовски да направи предаване за тях.

 Това е! Viva La Presidente!

image






Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4776757
Постинги: 1781
Коментари: 2942
Гласове: 10023
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031