Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2011 22:07 - Как се лекува любовна мъка?
Автор: vagro Категория: Тя и той   
Прочетен: 3639 Коментари: 2 Гласове:
8



 (Наръчник на аматьора)

 

   Първо нека да уточня. От любов нищо не разбирам!

 Или не знам как става, или съм забравил, или съм от друга планета и там  се „любим” с търнокопи, по пълнолуние само. Така, че не ме бройте в отбора на знаещите – професор Вучков, Коко Динев и Валери Божинов!

 

 Гледам някои колеги-ергени ползват примамки. Мажат се обилно с гел по главите и чакат някоя плодовита мушица да залепне. Други залагат на класиката - добра душа „фичъринг” яхта. Трети се мачосват, надрусани с „Амуромицин” за рекламно хубавеене.

 

 Прав е бил оня мъдрец, дето е открил, че любовта са я измислили комунистите, за да не се набутват. Ама това е било в едни древни времена.

Сега? Сега е ВОЙНА! И не притежаваш ли кола, куче или вип-сепаре в „Син Сити”, не ти мърда доживотното ръкоблюдство!

 

 До появата на MTV любовната мъка предизвикваше диво страдание в мен, но в началото на 90-те се случи нещо, което промени завинаги представите ми за разбито сърце. В периода 1992-1995-та, звезда на MTV Europe беше актьора Рей Коукс, а страхотното му вечерно шоу „MTV’s Most Wanted” просто нямаше конкуренция.

 

 Сред морето от откачени рубрики в шоуто си, Рей вкара една, която си остава феномен. Състоеше се в това, да помогне на любовни неудачници с надупчени кардиограми, да се излекуват и да отмъстят на лошите си и неверни гаджета. Формулата на мистър Коукс беше безумно проста. Той призоваваше от екрана „жертвите” да му изпращат в студиото различни предмети на бившите си половинки, а той ги унищожаваше зрелищно пред очите на цяла Европа. Зверска идея и шоу!

 

 Рубриката тръгна уж на шега с няколко софт-унищожения, като скачане върху диска на Джордж Майкъл – „Listen Without Prejudice Vol.1” и разплитането на един вълнен шал нишка по нишка. Няколко месеца по-късно обаче, стана брутална мания.

 

 Наложи се Рей Коукс да взривява перука на открито пред студиото на MTV, да гори снимки с електрожен, да кълца възглавнички с форма на сърце със сатър и да пее зловещи песнички написани от зарязани любовчии, акомпанирайки си с една раздрънкана китара.

 

 Върхът беше когато един хлапак му изпрати цял велосипед на невярната си приятелка. Наложи се да се докарва валяк и Рей да мине с него през горкото колело. Направо бях втрещен от удоволствие! Не пропусках „MTV’s Most Wanted”, а части и рубрики събирах на десетки VHS-видео касети.

 

 Един ден обаче в предаването и „хартбрейк”-рубриката се появи и българско участие. И то какво само!?!?!? Едно войниче, отмъщаваше на ... друго войниче! Прелъстеният и изоставен БГ-рейнджър беше изпратил на Рей Коукс две скандални снимки на които той и „другарчето” му бяха чисто голи до един танк в поделението! Вече не помня какво им правеха на тези две снимки, ама екипа на предаването припадаше от смях по адрес на българските войничета седмици наред.

 

 После Рей се пенсионира и наплашените от шоуто му европейски булки (предимно) пак започнаха да си разиграват кобилата.

 

 И понеже „оня празник с карамфилите” пак е в ротация тези дни, си викам: Така и така после ще има отсвирване! Момчета, поискайте си нещо за спомен срещу букетите и лъскавите дарове! Вече знаете кога и как след това да го използвате!

 

 На 9-ти март сърцата от швейцарско сирене пак се връщат в употреба!

 Гаранция!

image




Гласувай:
8



1. kass - :)))
07.03.2011 22:28
намислил ли си вече какво да си поискаш срещу букетите ;)...
цитирай
2. vagro - kass
07.03.2011 22:35
Не съм, а и ще карам на бонбони, пък каквото падне :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4776978
Постинги: 1781
Коментари: 2942
Гласове: 10023
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031