Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2007 18:58 - Музикални Вести и Клюки - пълен Архив
Автор: vagro Категория: Лични дневници   
Прочетен: 11473 Коментари: 1 Гласове:
0



Музикални Вести и Клюки е култово предаване по ТВВ от средата до края на 90-те години. Има реализирани точно 250 издания.

 

 

Интервю с Милена Славова от 1998-ма

Луд Фен съм на тази Изпълнителка! Да си знаете!

Освен това е страхотен Човек и Приятел!

 

МВиК 1998 - Гост: Robbie Williams

Днес от Ретро Архива пристига, като специален гост, изгряващия тогава като солов изпълнител, бивш певец на "Тake That" - Robbie Williams:)))))

 

МВиК 1998 - Гост: Яни и Влечугите

В този ретро-епизод водещия на "Музикални Вести и Клюки" се прави на Джим Морисън и демонстрира топли отношения с планетарните влечуги. Изрязани са (автоцензура) зловещите кадри с черния скорпион, тарантулата и габонската усойница!

 

МВиК 1998 - Предаване Номер 200

През лятото на вече далечната 1998-ма, "Музикални Вести и Клюки" отбеляза 200 издания в ефир (по-късно и 250). Тук са качени 6 минути и половина от юбилейния брой.

 

МВиК 1998 - Коледно издание

В това Коледно издание на "Музикални Вести и Клюки" ми гостуват: Снежанка, два папагала и едно магаре! Определено времето лети, защото Снежанка в момента е 5-ти клас!

 

МВиК 1994 – Началото

Това са части от първите предавания на "Музикални Вести и Клюки"... или поне от тези издания, които оцеляха. В онези "мутренски" времена се учех на Телевизия и се опитвах да подражавам на култовия Рей Кукс от ЕмТиВи. Техниката беше допотопна, хонорара ми беше на стойност 1 (един) лев, а гръндж-модата мачкаше брутално целия свят :(

 

МВиК 1995 - Джон Рамбо и Хитмен срещу Лошите

Това е едно велико екшън-приключение от сърцето на Джунглите в Северен Виетнам. Точно преди 12 години, там се водеше епична Битка под кодовото име "Размножителен период на северновиетнамските насекоми"...Участниците в Мисията са живи и здрави и до днес!

 

Интервю с Дони и Момчил от 1995-та

Това е култовото интервю с дуета Дони и Момчил - най-големите поп-звезди по тези земи в средата на 90-те. Изцяло тяхна е заслугата моя втори албум "Златни Хитове Част Втора" да види бял свят няколко месеца по-късно. Духът на легендарните "Клас" и "Атлас" бе все още жив тогава ... РЕСПЕКТ!

 

МВиК 1995 - част първа

Кратка порция от "Музикални Вести и Клюки" с две маймуни (които си бъркат в устата), две жаби (които правят секс) и един водещ - бъдещ Министър на Културата!

 

МВиК 1995 - Гост: Шерифа Ник

Шерифът Ник е култова фигура в Историята на "Музикални Вести и Клюки". Той е странна смесица между Том Сойер и Хъкълбери Фин. Сега вече е закоравял Студент, но в онези преломни времена, имаше серия от участия в моето предаване.

 

МВиК 1995 - част втора

Тук ще разберете как се перяха пари в средата на 90-те, как се става Невидим и как може да си отгледате Гугутка на терасата!

 

МВиК 1996 - Индианците от Резервата

Това е една легендарна история за Началото на Борбата със зараждащата се Чалга Чума. От главните герои в нея, единствено Водещия (Вожда Бялото Перо) е по нашите географски ширини. Двама от останалите участници са в далечна Америка (явно запленени от индианските легенди), а другият пътува с едно кану незнайно накъде. Хау!

 

МВиК 1996 - Нова Диско Одисея

Дааааа! Това е култовата дискотека "Нова Диско Одисея" в легендарния Младежки Дом - Видин. Цели 19 години от живота ми преминаха там. Конкретното издание на "Музикални Вести и Клюки" е от последния сезон на дискотеката, преди да бъде превърната в Долен Мазен Чалга Кенеф:(((
   Изпростяването на Нацията в Анадолска Чалгария превзе и последното детско диско-убежище...за огромно съжаление:(((
  Нека това видео бъде Паметната Плоча на една Дискотека, останала в сърцата на доста поколения нормални видинчани ...

 

МВиК 1996 - Човекът-Вестник

Това е едно мое смело дизайнерско решение. Във Времената в които понятието "уеб-дизайн" беше непознато по нашите земи, аз не бездействах, а си правех дрехи от вестници ... икономично и ефектно, както ще видите!

 

Интервю с Джон Хеви от 1996-та

Дами и Господа! Представям Ви Едно Явление - култовия Джон Хеви! От безумно богатия фонд с негови още по-безумни интервюта, ще се опитам да покажа на Света този Уникален Хомосапиенс и мой дългогодишен любимец. Неговите слова са малко объркани, но винаги мъдри и точни ... Ти си, Джони!!!

 

Интервю с Камелия Тодорова от 1996-та

Това е всъщност само част от Голямото участие на Камелия Тодорова в "Музикални Вести и Клюки" преди повече от 10 години. Две години по-късно отново се срещнахме, но в ефира на едно радио и пак добре си поговорихме. Адски е Готина!

 

МВиК 1996 - Карибски Пирати (Началото)

Покъртителна корсарска история много преди популярния световен филмов хит. Спомням си една доста смешна случка свързана с нея. Точно отивахме с момчетата към мястото (корабчето), за да заснемем предаването ... вървяхме си дегизирани, като пирати през Градската Градина и наближихме 2 пейки със седящи на тях пенсионери. Един дядка разтревожено скочи, прегради ни пътя и със сериозно притеснен глас ни попита: "Момчета, Вие от коя Секта сте?"...Последва зверски смях от наша страна, подминахме го и  продължихме под строй, без да му обясним подробности:)))

 

МВиК 1996 - част първа

В този Ретро-архив от 96-та ще видите един водещ с каскет и купища писма в рубриката "Поща"!

 

Интервю с Дани Боримиров от 1996-та

Независимо, че сме от различни отбори ... с Дани сме приятели от много години. В това интервю за "Музикални Вести и Клюки" той все още е "млад и зелен" играч в Бундеслигата и твърд национал, след бронзовия медал в САЩ.

 

МВиК 1996 - част втора

В този Микс от издания на "МВиК", водещия показва Зъболекарски Стол, Два Гигантски Комара, Бесилка, Автомобил в цвят Лилав и Риболовни Подвизи!:)))

 

МВиК - "Виж кой говори 4"

Това е първата телевизионна изява на 2 бебета, които в близките дни ще са вече ученици в 5-ти клас. Ексклузивното им интервю в предаването "МВиК" е доста преди да се научат да говорят, затова е ползван дублаж:)

 

МВиК 1996 – ПАРАЛИЗАТОР

Това е едно интервю с тоталнонеизвестната и преди и сега видинска хеви-метал група "Парализатор". Идея си нямам каква е съдбата на тези момчета в момента, дано да са оцелели в живота, защото "съдбата" на гръндж-поколението не беше лека изобщо ...

 

МВиК 1996 - част трета

В този кратък микс от издания на "Музикални Вести и Клюки" от 1996-та година ... дългокосия Водещ се сблъсква с Гиганта Жорж Ганчев - кандидат-президент! Само за Протокола: Водещия е висок точно 182 сантиметра!!!

 

Интервю с Джон Хеви от 1997-ма

Култовият "анимационен" герой Джон Хеви, този път в ролята на мистериозния Мистър Хикс! Отношение по темите за Брака, Еротиката, 9-ти Септември и други Житейски Откровения!

 

МВиК - 1996 част 4

Поредна порция "Музикални Вести и Клюки" от средата на 90-те, в която Водещия си говори все едно и също с Цел да стане ексцентричен Милиардер!

 

МВиК 1997 - Шахмат с Батко Илиян

Точно преди 10 години успях да комбинирам Шаха с Музиката и да реализирам "Музикални Вести и Клюки" с шахматни фигури от шоколадови яйца. Днес нищо не се е променило, шаха си е шах, а Батко Илиян е все така дългокос:)))

 

МВиК - 1997 с участието на Аманда

Още нещо от Златния Фонд на "Музикални Вести и Клюки" с участието на супер-звездата Аманда!

 

МВиК 1997 - част първа

В този микс отпреди една Декада, Водещия на "МВиК" импровизира, поради липса на Бюджет и Хонорар на стойност 1 (един) лев!?!?! Първобитен Блубокс и мърдащи сателитни картинки замениха Декора, за да оцелее Предаването! :)))

 

Интервю с група "Калипсо" от 1997-ма

Точно преди 10 години, в периода на големите лутания, видинската рок-сцена се опитваше да оцелее на клубно ниво. По време на трансформацията между формацийте "Хазарт" и "Арт Хазарт", за кратко "изгря звездата" на триото "Калипсо". В това уникално интервю, моите приятели Росен, Митко и Горан "тренират" в тайнствените подземия на Спортната Зала! Предполагам, че това са единствените запазени кадри на "Калипсо" :)))

 

МВиК 1997 - Част Втора

В този микс от епизоди на "МВиК", водещия импровизира с репортерска кола, статуя на гола жена, смяна на тапети и сателитен бекграунд! Времената бяха Тежки!!!

 

МВиК - 1997 Част Трета

Пореден микс от части на култовото предаване "Музикални Вести и Клюки" ... В него Водещия предимно си показва новите "шапки" и неустоимата фризура:)))

 

Интервю с Благовест Аргиров от 1997-ма

"Десетгодишно" интервю с 50% от Братя Аргирови - Благовест, реализирано в легендарното заведение "Телеграфкапия" във Видин. В оня период дори пишех текстове за този Изпълнител, но нещата не се получиха в последствие. Иначе Благовест е адски Готин и тотално е запазил Духът на 80-те в себе си.

 

МВиК - 1997 - част Четвърта

Поредна Порция "Музикални Вести и Клюки" с избрани моменти и пълен Паприкаш с "Ужаси и Страхотии", Топ-СиДи, Поща, Летен Телеграф, гафове, сурови кадри, първобитен блубокс и "Некролога на Радка Пиратка"!:)))

 

Интервю с Арт Хазарт от 1997-ма

След трансформацията от "Хазарт" в "Арт Хазарт", тази формация се превърна в най-емблематичната видинска клубна рок-група на 90-те години. Интервюто е от периода в който експериментираха с Вокалистка, която години по-късно "експериментираше" в едни други стилови подобия на музика, но това е друга, много по-зловеща история ...

 

МВиК - 1997 - част Пета

Кратък микс от анонси в "Музикални Вести и Клюки" от септември и октомври 1997-ма година.

 

МВиК - 1997 - част Шеста

Няколко откъса от "Музикални Вести и Клюки" в самия край на 1997-ма година. Наред с всичко друго тук Водещия взема дейно участие в последния Ремонт на култовото видинско заведение "Телеграфкапия"! Носталгия на Ента:(

 

МВиК - интервю с Росен (Смит) от 97-ма

Преди една Декада моя съученик и приятел Росен (Смити) започна да посещава масово рок-концерти. Неофициално го "назначихме" за Кореспондент на "Музикални Вести и Клюки"... в случая става дума за концерта на White Snake!

 

МВиК - 1998 част Първа

Пореден кратък микс от анонси в "Музикални Вести и Клюки" от самото начало на 98-ма. Водещ с кожено яке и отново участие на Росен (Смити) с информация за концерта на Робърт Плант и Джими Пейдж в София.

 

МВиК - 1998 част Втора

Отново кратък микс с анонси от "МВиК" в самото начало на 98-ма. Хонорарът на Водещия все още е 1 (един) лев на предаване, Телевизията е пред Фалит, а "възнаграждението" вече се дава на 4 (четири) месеца!?!?!
 Цензурата е Тотална, а Чалга Башибозуците завладяват все повече нови територии:(((

 

Произведението "Цензура"

Произведението "Цензура" е създадено за една Новогодишна Програма във Видин точно преди 10 години. Общо-взето нещата не са се променили много от тогава!

 

МВиК - 1999 - част Първа

Поредният кратък микс от анонси в предаването "Музикални Вести и Клюки", около 2 месеца преди неговото Закриване. Античалга за обратни, войната в Югославия и мега-ретро анонс от времето на последния ден на Нирвана. Това е!

 

МВиК 1999 - част Втора

Анонси на едни от последните епизоди в култовото предаване "Музикални Вести и Клюки". Водещият за пореден път се появява с любимата си Игуана, а в "Античалга" се прави анализ на "творчеството" на Маркиз КонДйо Чалга ...

 

МВиК 1998 - част Трета

Поредната порция "Музикални Вести и Клюки", някъде около предаване Номер 200. Водещият е с близо 5 години стаж вече и не му пука от нищо. Хонорарът все още е 1 (един) лев на Предаване!?!?!?!?

 

Интервю с култовия DJ Боби Джи от 98-ма

Преди почти една Декада, легендарния DJ Боби Джи (дето много му стърчи) се появи за гастрол в още по-легендарния клуб "Телеграфкапия" във Видин. Тук толкова много му хареса, че той остана няколко месеца. Така станахме приятели ... и в един Епизод на "Музикални Вести и Клюки", Двете Легенди се Обединиха и Увековечиха!!!:)))

 

МВиК 1998 - част Пета

Поредният мегамикс от анонси в култовото предаване "Музикални Вести и Клюки" от неговия шести сезон. Става дума за дните в които "Античалга" стартира, като официална рубрика ... и възмути свирепо Башибозуците по наите земи.

 

МВиК Коледно издание 1997 - част Първа

Кадри от Коледно издание преди 10 години на култовото предаване "Музикални Вести и Клюки". Кратък микс в две части от Новогодишни кадри ... весели идеи и почти пълна аматьорщина:)))

 

МВиК Коледно издание 1997 - част Втора

Още малко кадри от Коледно издание преди 10 години на култовото предаване "Музикални Вести и Клюки". В този епизод MC VaGro (в ролята на Джон Рамбо) воюва срещу Кабелните Пирати, рецитира Пиромански стихове и осъществява Телемост с братския виетнамски народ!



Тагове:   Музикални,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - PiBZCQAGrQ
03.06.2011 23:45
Hey, good to find smooene who agrees with me. GMTA.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4767512
Постинги: 1781
Коментари: 2942
Гласове: 10023
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031