Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2019 00:31 - СКАЛАТА ДВАТА ПРИМАТА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 768 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 12.12.2019 10:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
  Който е отварял блога ми сигурно е забелязал, че помествам снимки на доста скали. За мен скалите са жива материя, но с много дълъг живот. Много от скалите уподобявам на хора, на животни. Имам способността да съхранявам дълго време в съзнаниието си формата на скалите и става така, че точно през това време мога да среща някого, който в някакава степен прилича на фигура на определена скалат. Ако не го срещна лично може да го видя от телевизионния екран, където са го явили с поръчка да се изейякулира орално по някакав казус или срещу някого. 
  Получи се обаче много смешно днес. Сутринта слушах оралната изява на наш държавник, когото явиха по телевизията, според него да говори ото името на народа, сред който се включвам и аз. По обед минах под скалата Двата примата и необяснимо за мен образът на този, дето говореше от името на народа, но му отнех думата, като изключих телевизора, виждайки скалата,  той като да оживя пред мен. Чувах го, виждах гримасите му, как движеше вертикално палеца на дясната си ръка надолу нагоре. Необяснимо е за мен, защо така се получи.....
  Сега малко информация за скалата с това причудливо име, Двата примата. Така, както се грижа за оброците понякога, като ги почиствам с трион, клонорез и лозарска ножица, така се грижа и за тази скала. Тя е шедьовър, но обраства и за да се вижда добре някой трябва да я почиства от дърветата, които я закриват частично. Знам от къде да се покатеря до нея, за другото не ме мързи. Последният път падна голямо рязане, защото семеначетата /самонасадилите се борове/ и широколистните дървета от типа на лешниците, които я скриват бяха доста дебели. 
   Скалата се състои от два вкаменени примата, единят от които е по-съвършен, по-прилича на човек, другият зад него пък е досущ маймуна. Явно по-съвършеният примат пази другия, може той да му е електорат. И още нещо се вижда, че по-съвършеният примат се е бил с тояги с друг примат и има на главата си голяма цицина. Че доста го боли личи и от израгжението му, гледа мръсно. По-несъвърщеният примат пък, маймуната, гледа смирено.
    Тази скала се вижда най-добре от моста над р. Кръстешка по потя от с. Батулия към махала Свогето. Разстоянието от селото до моста е около 40 минути. Ще покажа скалата, но не можах да намеря снимките ми след почистването на растителността около нея, които са ми най-добри. Ето я, но ще прииложа и други хубавци като тия дваминката, по-съвършения примат и по несъвършения. Слизайки от дърветата, те се готвят да станат политически животни. 

image

     Его ги двамата хубавци. Единият с яка цицита на главата.



 image



image

                           И още един

image



image

Нямат край, затова днес сред политиците имат толкова себеподобни...

image



image

Не за народнотО събраниЕ, тоя става за президентсвотО.

image



image

Тоя не е примат, но ограбвайки паметника му от към цветни метали, циганите са го
направили да изглежда като примат.

image

                                   Сладки Божии твари

image



image

Тази снегурочка си търси приятел за празника Дед Мороз, но чрез снимката тя разкрива намеренията си - ако се появи такъв, още преди да е влязъл при нея, тя ще премине с него по същество. По делата им хората се разпознават, не по това, което са им поръчали да говорят.. От иметох на народа уж...

image



                          image







Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Всичко е добре, Коста със скалите, ...
12.12.2019 06:53
Всичко е добре, Коста със скалите, но накрая не разбрах защо го има Путин?
Поздрави!
цитирай
2. rosiela - Скалите са много интересни.
12.12.2019 08:28
А дебеланката е направо финес пред Валя Йотова и Джулия Пернатата, дето не се знае от кой пол е. Да ме прощаваш за откровеността.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Мисля, че Ви разбрах, добавих снимка на Путин.
12.12.2019 10:31
barin написа:
Всичко е добре, Коста със скалите, но накрая не разбрах защо го има Путин?
Поздрави!


И той има съответстваща скала, ще публикувам и нея.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Като гост на последния парламентарен контрол Илиана идиЙотова
12.12.2019 10:37
rosiela написа:
А дебеланката е направо финес пред Валя Йотова и Джулия Пернатата, дето не се знае от кой пол е. Да ме прощаваш за откровеността.


е спряла кантара на 142. Да й пожелаем нови върхове.
С г/жа Джулия обаче е само 48 кг. и ако се съди по изявите й, яйчниците и надбъбречните й жлези работят като моторетки. На хиперколичеството произведен от нея естроген се дължат изцепките й. Тя е една хормонална бломба пред експлозия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180236
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031