Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2021 11:17 - Топ ръководителите на общественото здравеопазване са лъгали за произхода на С0VID
Автор: humanity21 Категория: Други   
Прочетен: 1674 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 23.06.2021 19:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Топ ръководителите на общественото здравеопазване са лъгали за произхода на С0VID финансирали са фалшиви опити и са контролирали сценария на пандемията

От Мерил Нас (доктор по медицина), 05/06/2021

 В началото на 2020 г. много се говореше за това откъде всъщност идва вирусът, наречен по-късно SARS-CoV-2. В отлична, подробна статия за Бюлетина на атомните учени (https://thebulletin.org/…/the-origin-of-covid-did-people…/) бившият научен писател на Ню Йорк Таймс Никълъс Уейд описва как две кратки статии, публикувани в The Lancet (https://www.thelancet.com/…/PIIS0140-6736(20)30418…/fulltext) и Nature Medicine (https://www.nature.com/articles/s41591-020-0820-9) през февруари-март 2020 г. , определят как ще се насочи това говорене.

[бел. прев. - The Lancet е ежеседмично рецензирано общомедицинско научно списание; Nature Medicine е ежемесечно рецензирано медицинско списание, публикуващо изследователски статии, рецензии, новини и коментари в областта на биомедицината, включително базови изследвания и клинични изследвания в ранна фаза, обхващащи всички аспекти на медицината]

Тези две изключително влиятелни статии, всяка от които е озаглавена просто „Кореспонденция“, бяха възпроизвеждани от основните медии в продължение на една година. Всяка от тях имаше ясната цел да прекрати всяка дискусия за евентуален лабораторен произход.

Случайно прочетох и двете статии „Кореспонденция“ през март 2020 г. и веднага ми стана ясно, че всяка от тях е замислена като инструмент за пропаганда. Нито една от тях няма нищо общо с науката. Всъщност „Кореспонденция“ на Андерсен и др. в Nature Medicine изкривява науката. Във всяка от научните статии има необичайна комбинация от автори.

Бях толкова заинтригувана от тези статии, че продължих да търся в мрежата, за да ги разбера, и открих, че Франсис Колинс, директорът на Националния здравен институт, е писал в блога си на 26 март за „Кореспонденция“ на Nature Medicine, като е предложил тя да сложи край на конспиративните теории за лабораторния произход (https://directorsblog.nih.gov/…/genomic-research-points-to…/).

Освен това открих писмо от 6 февруари (https://www.nationalacademies.org/…/NASEM%20Response%20to…) от тримата ръководители на Националните академии по наука, инженерство и медицина на САЩ до Службата за научна и технологична политика на Белия дом, за да „помогнат за изясняване на произхода и еволюцията“ на SARS-CoV-2. Авторите на статията „Кореспонденция“ на The Lancet са се позовали на това писмо. Но то все още не е било публикувано, когато е написана статията „Кореспонденция“ на The Lancet, което отново предполага някакви взаимни усилия на автора(ите) на писмото на Националните академии и автора(ите) на статията на The Lancet по отношение на разследването на произхода на вируса. Няколко автори от The Lancet, сред които и Питър Дашак, са се консултирали с Националната академия относно най-добрия начин за провеждане на разследване.

Чудех се защо петима иначе надеждни учени са подписали имената си под статията „Кореспонденция“ на Андерсен и др. в Nature Medicine, когато аргументите, изложени в статията, бяха безсмислени. Стигнах до заключението, че те са били подтикнати от „скрита ръка“ и когато ме интервюираха за филма, който се превърна в Plandemic 2: Indoctornation през юни миналата година казах това. (Филмът е забранен и забутан, както и много от моите текстове, така че е невъзможно да бъде намерен с помощта на Google или стандартна търсачка. Той е достъпен в Bitchute, като използвате търсачката Ecosia, или в канала на Children’s Health Defense Europe.)

Преди месеци, в друга електронна поща, получена от US Right to Know, научихме, че Питър Дазак (Peter Daszac), главен изпълнителен директор на организацията с нестопанска цел EcoHealth Alliance, е основният, но скрит автор на статията „Кореспонденция“ на The Lancet. Той е бил и основният бенефициент, тъй като неговата организация е била използвана като посредник за изпращане на пари от Националния институт по алергии и инфекциозни болести (NIAID) към лабораторията за коронавируси в Ухан. (Някои може да сметнат този метод на отпускане на безвъзмездни средства за моден начин за пране на пари.) Дазак, както и Фаучи, печели над 400 000 долара годишно. Бил е също член на екипа на СЗО за разследване на произхода на C0VID и е избран за ръководител на работната група на The Lancet за разследване на произхода на вируса (https://covid19commission.org/origins-of-the-pandemic). Шестима първоначални членове на сформираната през есента работна група на The Lancet за разследване са подписали гореописаната статия на The Lancet от февруари. По този начин СЗО и The Lancet изглеждат като съзаклятници, избрали лисицата (Дазак) да пази кокошарника (теорията за естествения произход на C0VID).

Миналата година, след като научи как Националния здравен институт (NIH) е финансирал EcoHealth Alliance на Дазак, за да превежда пари на Ухан, администрацията на Тръмп, чрез NIH, изтегли една от субсидиите за Дазак (https://www.cbsnews.com/…/trump-administration-coronavirus…/). Дазак отговори много грубо на президента, макар че сега ми е трудно да намеря цитатите. Тогава се чудех как може да е толкова нагъл. Но за нула време 77 американски Нобелови лауреати за наука подписват писмо до NIH, в което настояват Дазак да получи обратно своята субсидия (https://www.nytimes.com/…/wuhan-coronavirus-laboratory.html). А през август Националния здравен институт отпуска на Дазак нова огромна безвъзмездна помощ (https://www.statnews.com/…/nih-awards-grant-to-ecohealth…/). Изглежда, че Дазак е знаел, че защитниците му са по-силни от президента.

EcoHealth е избрана като една от 11-те институции или изследователски екипи, които ще получат финансиране за работата по определяне на това как и къде вирусите и други нови патогени се появяват в природата, за да заразят хората. Дела на EcoHealth от петгодишното възнаграждение на стойност 82 млн. долара ще бъде насочен към Югоизточна Азия и появата на коронавируси; филовируси - семейството, отговорно за ебола, и парамиксовируси - семейство вируси, което включва морбили и паротит.

Антъни Фаучи, директор на Националния институт по алергии и инфекциозни болести, част от Националния здравен институт, заяви, че новата мрежа ще помогне на света да се подготви за бъдещи събития, подобни на C0VID19.

Миналата година Питър Дазак отново и отново прокарваше теорията, че взаимодействието на човека с дивата природа е причина за пандемиите. [Тази теория не е установена - бел. на авторката] В една от статиите си (https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmp2002106), публикувана в The New England Journal of Medicine на 2 април 2020 г., той твърди:

„Трябва да осъзнаем, че в нашия пренаселен свят, в който живеят 7.8 милиарда души, комбинацията от промененото човешко поведение, промените в околната среда и неадекватните глобални механизми за обществено здравеопазване вече лесно превръща неясни животински вируси в екзистенциални заплахи за хората. Създали сме глобална екосистема, доминирана от човека, която служи като площадка за спешни случаи и смяна на гостоприемника от страна на животинските вируси…“

[бел. прев. - The New England Journal of Medicine е седмично медицинско списание, публикувано от Масачузетската медицинска общност]

Сред съавторите на Дазак са двама от най-добрите лейтенанти на Фаучи. От новопубликуваните имейли става ясно, че Дазак е поканил Фаучи да стане съавтор, но той е отказал, което предполага, че Дазак е основният автор на статията.

Тони Фаучи изтъкна същото твърдение за причината за пандемиите от страна на хората в заключението на статия, която написа в сп. Cell миналата година (https://www.cell.com/cell/pdf/S0092-8674(20)31012-6.pdf):

„Данните сочат, че SARS, MERS и C0VID19 са само последните примери за смъртоносна вълна от предстоящи коронавируси и други нови заболявания. Пандемията C0VID19 е поредното напомняне, което се добавя към бързо нарастващия архив от исторически напомняния, че в един доминиран от човека свят, в който човешките дейности представляват агресивно, вредно и небалансирано взаимодействие с природата, ние все повече ще провокираме появата на нови болести. Оставаме в риск в обозримо бъдеще. C0VID19 е сред най-ярките сигнали за събуждане от повече от век насам. Тя трябва да ни накара да започнем да мислим сериозно и колективно за това как да живеем в по-внимателна и творческа хармония с природата, дори когато планираме неизбежните и винаги неочаквани изненади от природата.“

КАКВО СА ИСКАЛИ ДА КАЖАТ ФАУЧИ И ДАЗАК? ЗАЩО РАЗКАЗВАТ ЕДНА И СЪЩА ФАЛШИВА ИСТОРИЯ?

Днес ми изпратиха линк към един от имейлите на Фаучи и загадката защо петима известни учени са съавтори на глупости, публикувани в авторитетното списание Nature Medicine, беше разгадана.

Всъщност имейлите разкриват, че Андерсен (първият автор на статията в Nature Medicine, за която стана дума по-горе) пише на Фаучи на 1 февруари [снимка 2], като го информира, че Андерсен и колегите му са открили необичайни характеристики на коронавируса, които „(потенциално) изглеждат инженирани“. Не знаем какво се е случило през следващия месец, но на 6 март Андерсен изпраща друг имейл до Фаучи, Франсис Колинс и Джеръми Фарар, в който им благодари за „съветите и ръководството“ по статията, която предстои да бъде публикувана в Nature Medicine. В тази статия се прави обратното заключение на електронното писмо от 1 февруари, като се твърди, че вирусът не е могъл да бъде конструиран.

След това тази статия е използвана като основополагащ камък за твърдението за естествения произход на C0VID. Ето имейлът от 6 март [снимка 3]:

[бел. прев. - Следва превод на имейла:

Изпратен: неделя, 8 март 2020 г., 09:23:28

До: Кристиан Г. Андерсен

Копие до: Джеръми Фарар, Франсис Колинс, Робърт Гари, Едуард Хоумс, Андрю Рамба, Иън Липкин, Крис Емъри

Относно: Re: SARS-CoV-2 статии за публикуване в Nature Medicine

Кристиан:

Благодаря ти за бележката. Хубава работа по тезата.

Тони

На 6 март 2020 г, в 16:23 ч., Кристиан Г. Андерсен

Скъпи Джеръми, Тони и Франсис,

Благодаря ви отново за съвета и ръководството, тъй като работим по тезата за „произхода“ на SARS-CoV-2. Щастливи сме да съобщим, че материала беше току-що приет от Nature Medicine и ще бъде публикувам в кратък срок (не съм сигурен кога).

За да ви държа в течение, исках просто да споделя приетата версия с вас, както и чернова за съобщението в пресата. Ние все още очакваме коректурите, така че моля да ме уведомите, ако имате някакви коментари, предложения или въпроси относно материала и пускането в пресата.

Тони, благодаря ти за директните думи по Си Ен Ен снощи - забелязва се.

Поздрави,

Кристиан

***край на имейла***]

Първият автор на статията в Nature Medicine благодари на 3 невероятно важни хора за техните „съвети и ръководство“ по отношение на тезата. И тримата са изследователи в областта на медицината и те отделят повече пари за медицински изследвания от всеки друг по света, може би с изключение на Бил Гейтс. Фаучи управлява Националния институт по алергии и инфекциозни болести; Колинс е директор на Националния здравен институт (номинално шеф на Фаучи), а сър Джеръми Фарар е директор на благотворителната фондация Wellcome Trust. Джеръми също подписа писмото на The Lancet. И той е председател на Научната консултативна група на СЗО за научноизследователска и развойна дейност (https://www.nature.com/articles/s41591-020-1077-z), която го постави на мястото на водач на изследването „Солидарност“ на СЗО, при което 1000 неволни субекти бяха предозирани с хидроксихлорохин, за да се спре употребата на лекарството за C0VID. Джереми е работил във Виетнам, където е имало много малария, и той също е участвал в SARS-1 там (https://www.csis.org/…/coronavirus-crisis-update-live…). Освен това той играе основна роля в организирането на проучването „Възстановяване“ на Обединеното кралство, където 1600 субекти са предозирани с хидроксихлорохин. Смятам, че той е имал някаква представа за подходящата доза хлорохинови лекарства от опита си във Виетнам. Но дори и да не е, Фарар, Фаучи и Колинс са щели да научат за подобни предозировки, след като Бразилия разказа на света за това как по погрешка са предозирали пациенти в опит с хлорохин за C0VID, публикуван в JAMA в средата на април 2020 г. Тридесет и девет процента (39%) от субектите в Бразилия, които са получавали високи дози хлорохин, са починали, средна възраст 50.

[бел. прев. - JAMA: The Journal of the American Medical Association е рецензирано медицинско списание, което се публикува 48 пъти годишно от Американската медицинска асоциация. В него се публикуват оригинални изследвания, рецензии и редакционни статии, обхващащи всички аспекти на биомедицината.]

И все пак опитите „Солидарност“ и „Възстановяване“ с хидроксихлорохин продължиха и през юни, като бяха спрени едва след като екстремните им дози бяха разкрити.

Фаучи се погрижи да контролира насоките за лечение на C0VID, които излязоха от Националния институт по алергии и инфекциозни болести, като препоръча да не се използват както хлорохинови препарати, така и ивермектин. NIAID на Фаучи отмени и първото широкомащабно проучване на лечение с хидроксихлорохин в началото на заболяването, след като бяха включени само 20 от очакваните 2000 участници.

КАКВО ОЗНАЧАВА ВСИЧКО ТОВА?

Съществува заговор между петимата автори на статията в Nature Medicine и ръководителите на NIH, NIAID и Wellcome Trust за прикриване на лабораторния произход на С0VID.

Съществува заговор, в който участват Питър Дазак, Тони Фаучи и други, за да прокарат теорията за естествения произход.

(Вж. другите имейли на Фаучи, които бяха неотдавна публикувани) Фаучи компенсира повечето пари, които Тръмп отдръпна от Дазак.

Съществува заговор, в който участва Дазак, за да напише материала в The Lancet и да скрие произхода му, да прокара теорията за естествения произход и да обяви всички други идеи за теория на конспирацията. Постът в блога на Колин е още една част от тази история.

 Фарар е участвал активно и в двете големи изпитвания на свръхдоза с хидроксихлорохин (при които са починали общо около 500 души).

 Фарар, Фаучи и Колинс са спрели средства за научни изследвания, които биха могли да подпомогнат качествени изпитвания на употребата на хлорохини и ивермектин и други лекарства с променено предназначение, които биха могли да обърнат пандемията.

Дали изброените тук четирима души са пряко замесени в създаването на пандемията, както и в удължаването и неправилното лечение, използвани по време на пандемията?

Не искам да си присвоявам кредити неправомерно. Дан Сироткин забеляза статията в Nature Medicine преди мен и писа ясно за нея. Запознах се с творчеството му едва много по-късно.

ЗА АВТОРА:

Мерил Нас, доктор по медицина, Американски борд по вътрешни болести (ABIM), е специалист по вътрешни болести със специални интереси в областта на предизвиканите от ваксини заболявания, синдрома на хроничната умора, синдрома на войната в Персийския залив, фибромиалгия и токсикология. Като епидемиолог по биологични оръжия разследва най-големия в света епизоотичен антракс в Зимбабве и разработва модел за анализ на епидемии, за да прецени дали те са естествени или изкуствено причинени.

Като експерт по антракса, Нас прави преглед на спонсорираните от правителството изследвания на антракс в контекста на Конвенцията за биологичните оръжия, използва антракса като модел за обсъждане на начините за предотвратяване на биологични оръжия, прави преглед на антраксните ваксини и тяхната роля в профилактиката на биологични оръжия и играе основна роля в обучението на военнослужещи, Конгреса и обществеността относно антракса и науката, която е в основата на използването на антраксни ваксини, както и други методи за реагиране на заплахата от антракс. Тя играе важна роля в създаването на коалиция, която се бори срещу програмата за имунизация с ваксина срещу антракс. Нас активно помага на юридически екипи, които защитават отказали ваксина срещу антракс и болни военнослужещи в САЩ и Канада. (Източник: https://childrenshealthdefense.eu/advisory-board/)

 Превод на български - Страничката “Монтагю Кийн“

 Източник: https://childrenshealthdefense.eu/covid-19/the-real-conspirators-who-lied-about-covids-origin-funded-fraudulent-trials-of-therapeutics-and-controlled-the-covid-pandemic-are-the-top-public-health-leaders/?fbclid=IwAR17n5ADJLxNml4vHh1Wmie99T_gny8gHoVAKmid_rC3jmD1aAKMbXsTX94
image
imageimage




Гласувай:
1



1. zaw12929 - ЗАДАЧАТА СЕГА НЕ Е ЗА ПРОЙЗХОДА- А ...
20.06.2021 16:00
ЗАДАЧАТА СЕГА НЕ Е ЗА ПРОЙЗХОДА- А ПЪРВО ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО МУ С ВАКСИНИ
ДРУГОТО Е СЛЕДСТВИЕ- ВИНАГИ БАВЕН ПРОЦЕС ИМА ВРЕМЕ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: humanity21
Категория: Други
Прочетен: 442849
Постинги: 673
Коментари: 78
Гласове: 368
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031