Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2008 09:31 - „Хванати в изневяра” стартира по мутренски
Автор: vagro Категория: Лични дневници   
Прочетен: 11431 Коментари: 29 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   Радвам се, адски се радвам, че започна това предаване ... и то точно по този начин. По-добро отражение на безумната ни мутренско-силиконова действителност ... здраве му кажи!

 

   Че е поне 50% нагласено личи от самолет, но пък е хипер натурално и забавно:)))

 В първия епизод, излъчен снощи по „Диема”, главен герой е нашенски мутронерез с титла „съдружник в адвокатска кантора”. Или обратното: съдружник в адвокатска кантора с титла „мутронерез”. Партнират му „затруднена” (в превод от руски „забременена”) повторно съпруга-блондинка и канторна стажантка-перхидролка (тип: млад цепеняк).

 

   В началото бременната съпруга разказва как се влюбила в добрата му душевност, след като я завел на почивка в Египет (хахахахахаха!). После дошло заплождане и охлаждане сред луксозни апартаменти и лъскави автомобили .... Ахххххххххх! Тук потичат сълзи ... от смях.

 

 След второто семенно напомпване, дебеловратия „адвокатист” със златен ланец се разгонил за свежа плът и заковал стажантката с перхидрола, отново с богатата си душевност ... явно!

 

 След това идва екипа на „Хванати в изневяра” с поредния водещ-скинар. Явно е задължителна тенденция да си без коса, за да те пуснат по родните ефирни ширини.

 

 Почва досадното следене и още на 5-тия ден ... Хоп! Лудо порно на прозорец!!! Е, тук вече ритах във въздуха от див кикот. Двамата любовници, които уж се крият, ползвайки различни коли и маршрути, изведнъж по право пладне, „баш на джама” въртят бясна Камасутра, за да може добре да ги снимат детективите! Ехаааааааааааа! Велико:)))

 

  Купонът обаче настава при развръзката. Екипът на предаването и „нещастната съпруга” влизат в любовното гнездо (апартамент на нереза, даден на стажантката) с камера и микрофон ... и мутрата скача в атака, демонстрирайки чутовен речник и интелект. Следват схватки от типа „дръжте ме ... ще го пребия”, след което „прелюбодейците” се затварят в кенефа, екипа си тръгва, бременната реве ... и ни се заковават 2-3 финални поуки от водещия, плюс анонс за следващия епизод.

 

 Аз съм ДОВОЛЕН! Чалгария заслужава твърдо това предаване, за да видят онези 97% заблудени зомбита на какъв тип хора се възхищават и прекланят.

 

 Чакам с нетърпение следващите серии на мутренската сага „Хванати в изневяра”!

image



Тагове:   мутренски,


Гласувай:
0



1. анонимен - Хаха
09.09.2008 09:40
Като спомена рускиня и се сетих, преди време имах доста колежки рускини ...рускините са толкова отчаяни, че биха се влюбили в ...абе в каквото и колкото им дадеш:))))
Btw, това не е ли версия на CHEATERS? Имам чувството, че е поредното предаване за целенасочено профанизиране на нацията.
цитирай
2. miralyub - Не съм гледала, но като знам, че е ...
09.09.2008 09:45
Не съм гледала, но като знам, че е поредният изкопиран чужд тв формат:((((, не ща и да чуя за него...
Но пък ако предвиждат и персонажи политици в предаването, може и да ми стане интересно:)))))
цитирай
3. gamina - wow!
09.09.2008 10:17
Дори не знаех че има такова предаване! Е няма да го гледам, мерси :D
цитирай
4. meduza - Голям смях си беше
09.09.2008 10:22
Това със секса до прозореца си е класика в порното.
цитирай
5. анонимен - ''Народът иска хляб и зрелища''...
09.09.2008 10:26
явно от тази максима са се водили сценаристите на предаването, но много ни подцениха като ни помислиха за 'балъци'.
Всичко беше толкова изкуствено и напудрено, че отдалече си личеше, че работата е нагласена. А пишман 'актьорите' изобщо не можаха да се справят с отредените им роли. Стартовият епизод бе абсолютен фарс. :)))

Усмихнат ден :)
цитирай
6. cindy - Браво, колега :)
09.09.2008 11:22
Вече ги увековечих Cheaters с пламенен пост
http://cindy.blog.bg/viewpost.php?id=182950,

гледам и ти не оставаш по-назад с "хвалбите" за по-малкия му брат :)
Не гледам Диема и съм го пропуснала този чутовен секс на джама. Това е свеж полъх в сценария според мен. Едва ли на Запад ще се сетят за такъв ход, каквито са задръстени. Много хитро е да правят "прелюбодеянието" баш на джама. По-скришно е само да си пуснат клипче от случката в blog.bg :))))))))
цитирай
7. zezo - Гледал съм един-единствен епизод ...
09.09.2008 11:48
Гледал съм един-единствен епизод на Cheaters - педераст подозираше приятеля си, че му изневерява. Проведе се разследването, виновникът беше заловен и о, ужас - с жена! После няколко минути ред сълзи, ред сополи, "ти не ме обичаш", "ми много ясно, че не те обичам" и т'ва беше. Очаквайте скоро и тук българската му версия.
цитирай
8. анонимен - хаха, след като ти прочетох стат...
09.09.2008 12:10
хаха, след като ти прочетох статията, си направих труда да погледна това предаване! 100% мизерия, дебилизъм, тъпня и какво ли още не. но все пак това ще бъде едно "миега якуу щоу" за разни темерути.
цитирай
9. mitternacht - ...
09.09.2008 12:14
Ха!
Браво!
Трябва подобни неща да се гледат, оплюват, та току виж и не заразят прекалено много мозъци.
цитирай
10. aga - ))
09.09.2008 12:25
МИСЛЯ ,ПЕРФЕКТНО ПРЕДАВАНЕ ЗА БГ ДЪРЖАВА...КАКВО ПЪК ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ СКОРО ЗАПОЧВА И БИГ БРАДЪР ЕНТИ БРОЙ...ТОВА МИСЛЯ, ЧЕ Е МЕРИЛО ЗА ИНТЕЛЕКТА НИ...((
цитирай
11. анонимен - aaaaaa
09.09.2008 12:46
Абе предаването е готино,има простотия,дали е нагласено или не,няма значение,важното е че като го гледаш се разтоварваш.По ли е хубаво всяка вечер да гледаш новини,в които освен за инциденти,кражби,и некадрни политици,за друго не се говори?!
цитирай
12. idealist - Шоу да става!:)
09.09.2008 13:02
Макар и доста аматьорски направено, предаването си е готино. Няма телевизия без режисура, но реалитито е в достатъчна степен. Нека има такива предавания - хем е шоу, хем можем да се погледнем отстрани някак си, хем можем да си извлечем поуки. Важното е да не ти хванат нас в изневяра, нали? :)))
цитирай
13. анонимен - mopse
09.09.2008 13:09
хаха, добре, че нямам телевизор!! За пореден път се потвърждава версията ми за основно негативните ефекти, които има тиви-то върху народа... другите негативизми така и иначе ги научаваме от интернет... Поздрави!
цитирай
14. анонимен - страхотен анализ! абе, май в чал...
09.09.2008 13:50
страхотен анализ! абе, май в чалгария, не всички са зомбита!?
браво на автора
цитирай
15. chocobon87 - Оффф, УЖАС!!!...
09.09.2008 14:05
Не вземат да покажат нещо, което ще е приятно за гледане от масата народ, а излъчват само някъкви порнографии. По-голямата част от народа, въобще не са такива хора, истинските хора ги показваха по предаването "Такъв е животът" на БТВ. Другото е животът на богаташите, мутрите, чалгаджийките и манекенките.
цитирай
16. caldo - браво..
09.09.2008 14:51
поздрави за написаното...гледах го и аз... уверявам те, че ми дойде в повече, но пък си е чистата действителност...царува простотията в тази държава..
липсата на ценности и на морал...
въпреки аматьорската игра, истината е, че това е живота на много от хората към днешна дата...
цитирай
17. caldo - ах да. . клутова бе изцепката в която ...
09.09.2008 14:53
ах да..клутова бе изцепката в която блондито любовница крещеше срещу спругата-,, изчезвай от къщата ми МА"... чий бе апартамента- негов...
боже, мъка, мъка
цитирай
18. анонимен - au tazi liubovnica prosto beshe ...
09.09.2008 15:35
au tazi liubovnica prosto beshe varha na naglostta..napravo ako bqh az shtqh da i smachkam fasona nagla kurva
цитирай
19. анонимен - ExM
09.09.2008 16:32
Така ще е докато и последната селска мома дойде у софия.
щом е мутра и има кола и апартамент, айде на купона....ако слуша и планета ТВ...мани мани.

Добре са хванали селския манталитет сценаристите, само да бяха по истински и актьорите, и щерката (6год.) можеше да се хване като едното нищо :)
цитирай
20. анонимен - Хех, голям смях, тази бременната не ...
09.09.2008 17:07
Хех, голям смях, тази бременната не умастваше ли в една реклама на банка, в която казваше, че “тая вечер няма да я боли глава” хаахах.
И къв е тоя луксозен апартамент в луксозна кооперация, в която адвоката лъже жена си, че го е дал под наем на “възрастна двойка” /колко пенсионери могат да си позволят наема/. Абе изложиха се тотално.
цитирай
21. soho - Ех как съм го изпуснала :(
09.09.2008 19:04
Ех как съм го изпуснала :(
цитирай
22. анонимен - Има много канали
10.09.2008 09:36
Така че , ако не Ви харесва превключвате!
Няма начин да не се правят тези програми, защото ги има по всички телевизии по света и без да има чалги там. Някои печелят пари . Би било доста "интересно", ако наистина не е нагласено и изведнъж съзирате Ваш приятел или приятелка.
Гледайте "окно" и това с изневярата ще ви се стори елементарно.
Разголването на човешките души е тъпо, но пък пълни джобовете на много "люде".
Това е, не си мислете, че е само тук при нас.
Въпрос на избор е , защото има далеч по- интересни, забавни предавания, от които можеш да научиш много неща .
цитирай
23. tani4ka73 - Сериали и риалита!Това ни трябва, ...
10.09.2008 09:52
Сериали и риалита!Това ни трябва,за да си седим кротко загледани в тв-то и да не си мислим глупости.Да не си мислим,че сме на опшката по покупателна способност,че НЕувеличиха заплатите в бюджетната сфера,макар че уж беше заложено в бюджета,че ни управляват едни хора,които се интересуват само от личния си интерес и т. н.до безкрай.Хляб и зрелища,както пише колегата анонимен - за да кротуваме.
цитирай
24. анонимен - Сценаристът им е много слаб. От н...
11.09.2008 17:15
Сценаристът им е много слаб. От началото до края Епизод 1 беше една посредствена клоунада с предвидим край. От началото до края ми беше чудно има ли някой зрител, който да е приел тази бутафория за чиста монета?
Най-много се смях на следното: къде сте виждали любовници да лежат по сред нощ в спалнята върху оправено легло и загърнати с по една хавлия: явно свенливо обсъждат положението в близкия изток?! Айде сега - толкова тъпи не сме!
Това предаване беше заявено и рекламирано като риалити-шоу, а се оказа долнопробна постановка. Няма да се учудя, ако след време се окаже, че "потърпевшите" всъщност са актьори от ІІІ курс на ВИТИЗ. И това ако не е подигравка с българския зрител, здраве му кажи. За пореден път някой от ефира се пробва да направи бързи пари чрез съшита с бели конци драма. Според мен всички, които гледат следващите серии на тази простотия плюят на себе си.
цитирай
25. анонимен - Егати бутафорията!
11.09.2008 17:18
Тва предаване се оказа пълен боклук
цитирай
26. анонимен - Обиден съм, подценяват интелекта ми
12.09.2008 11:18
Слаб опит за разреш,пено порно и при това силно рекламирано. Какви бяха тези сцени с мачкащата много неприятните си гърди изневеряваща?Ами кльощавия задник на автомонтьора защо лъсваше така упорито?Сценаристите явно са решили да показват Кама сутра и не наблягат толкова на актьорската игра.И тук лъсва истината за бездарните Бг творци - лоша постановка,неискрена игра, слаби сценарии. Някой замисля ли се за какви идиоти ни смятат "творци и продуценти" щом предлагат такъв продукт?
цитирай
27. анонимен - Kef
14.09.2008 12:26
Предаването е уникално яко. А на тея които им подценяват интелекта да гледат нешънал джеографикс докъто жените им търсят истински мъже по заведенията. Водещият също е много кадърно момче - подхожда си му ролята перфектно.
цитирай
28. анонимен - qvno balgarite imame silno razvito ...
23.09.2008 19:38
qvno balgarite imame silno razvito 4engesarsko 4uvstvo 6toto may vsi4ki sme se hilili na edno i sa6to!
цитирай
29. анонимен - brao
23.09.2008 21:18
тва е най - добрата и точна рецензия за тва идиотско шоу което съм чувал до сега :)
П.С. ибаааахчи тъпото и жалко шоу
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4796823
Постинги: 1784
Коментари: 2943
Гласове: 10024
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930