Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2019 11:35 - ДНЕВНИКЪТ НА ЕДНА ТРОТИНЕТКА
Автор: vagro Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 825 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

06:43 часа

Денят започна рутинно. Препика ме някакво лаещо създание за добро утро. Свикнала съм. Действа ми освежаващо. Като сутрешен душ. Още повече, че нощес някакъв пиян идиот повърна зловещо върху задната ми гума.

 

07:58 часа

Кофти късмет. Първият ми ездач за деня се оказа стъпил в някаква миризлива кафеникава субстанция. Направо не завиждам на тези, които ще ме яхат днес. Ама, да се оправят. В автобус 72 да не би да ухае по-добре?

 

09:05 часа

Някакъв подрастващ пубертет избяга с мен от час. Раницата му беше пълна догоре с кутийки от онази гадост „Hell”, дето я смучат като невидели малолетните. После ме паркира до една пейка в парка, дойдоха и други пубертетоподобни, наливаха се с „адската напитка” и слушаха Криско на телефоните си, като припяваха в транс, хилеха се и се псуваха брутално.

 

11:23 часа

Някакъв брадат хипстър ме наклепа цялата с мазнотии от дюнер. Не искам да ви казвам рунтавата му брада на какво стана. С месеци ще влачи в нея чеснов сос, кетчуп и по някое парче от кисела краставица. Ръкохватките ми са толкова мазни, че могат да направят кариера в порно индустрията.

 

13:15 часа

Бясна тийн-чалгарка, облечена като Лита Форд, ме заряза пред мола между два контейнера за смет. Там пак ме препика космато лаещо същество. Обедно и рутинно. Обезпокоителен клошар дълго ме гледа подозрително. Търсеше приложение в бита му, но бързо загуби интерес. Ох, каква съм уличница само!

 

15:36 часа

За първи път ме поязди слепец. Не се шегувам! Оня прочут измамник, дето го даваха по „господарите”. Просещият на „попа”, който после праща СМС-и, като приключи „сляпата просия за деня. Явно бързаше да уедри оборота, защото ме пришпори яко по тротоара. Отнесох дузина псувни и един удар с чадър, ама на мен това ми е ежедневие.

 

17:45 часа

Най-после се добрах до „Витошка”. Е, друго си е в Цивилизацията. Едно IT-специалистче с очилца ми почисти ръкохватките с мокра кърпичка и ме подкара бавно покрай „Рафито”. Чувствам се като на „червения килим” там. Ездачът ми си сложи и качулката с пухчета за респект. Величествена гледка. Всички кифли го гледаха лакомо и облизваха кренвиршоподобните си джуки.

 

18:52 часа

Пред съдебната палата съм. Подпряна на един светофар. Някакъв дрогиран субект ми залепи стикер „BNE Was Here”. Пълна простотия! Чуждопоклонничество. Един нормален надпис „к*р” да ми беше сложил, много по-патриотично би седял. Ама, кретени всякакви!

 

20:35 часа

Двама шишковци-инфантили едва не ме потрошиха. Решиха да ме яздят едновременно. Влачеха и огромна раница, от която стърчеше някаква дамаджана с маркуч. Оказа се наргиле, което тези двамата после смукаха в района на Южния парк на една пейка и говореха мръсотии по адрес на някаква Преслава – обект на еротичните им сънища.

 

22.41 часа

Един фитнес-анаболик отнесе боя заради мен. Пред „Билата” на „Раковска” точно. Правеше се на тротоарен Клинт Истууд, ама извади кофти късмет. Налетя на компания от Перник, придвижваща се към дестинация „Биад”. Два къси винкела и му отиде на моя ездач и коремна преса, и хълкови рЪки, и изскубани вежди. Грозна гледка! Сега и кръвната му група ще влача с дни върху себе си.

 

23:51 часа

Почти полунощ е. Някакъв чичко с побеляла коса ме гледа втренчено на „Графа” и ми крещи: „Извини се бе! Извини се бе! Извини се бе!”. Накрая ми тегли един шут и се запъти разярен към НАТФИЗ. Има ги всякакви. Свикнала съм им.

 

00:49 часа

Тъмно е. На средата на един крив тротоар съм. Преди малко пийнала госпожа се претрепа в мен. Не ме видя в тъмницата. За щастие нямаше тежки травми и се изнесе бързо, проклинайки ме кански. Първата за тази нощ. Докато съмне ще има и други. Рекордът ми е 8 свалени по очи. Някои завършваха и с фрактури. Тежки времена са. Трябва да се внимава.

 

04:10 часа

Тихо и кротко е в София. Пред вратите на „МакДоналдс” хърка пиян клошар, завит с изгнил килим. Вече повече от час не съм яздена. Май това беше за днес. Рутинен работен ден. След три часа ще съмне и препускането продължава. Светът е пълен с тротинасти.

image




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4776995
Постинги: 1781
Коментари: 2942
Гласове: 10023
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031