Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2009 19:51 - Мариела отива в Лондон
Автор: vagro Категория: Музика   
Прочетен: 3158 Коментари: 2 Гласове:
0



 Този пост посвещавам на моята голяма приятелка Мариела Кирчева от София, която през тази седмица сбъдна мечтата на живота си ... да гледа U2 на живо и дори още повече ... да бъде и на парти с тях и с всички най-големи британски звезди в момента :)

 

 Всъщност Мариелка спечели играта на радио FM+ и извади топ късмета сред над 650 участника, да гледа на живо в Лондон, годишните музикални награди BRIT в сряда 18-ти февруари.

 Уникален късмет!!! Аз лично се просълзих от кеф, а за девойката да не ви говоря!

 Това не е просто спомен за цял живот, а за минимум 6 живота от по 140 години!

  Ако питате мен, да идеш на наградите BRIT е много по-вълнуващо, отколкото да стъпиш на Луната, да изобретиш GSM-а или ... да обесиш Азис! Хммммм, за последното само леко се колебая :))))))

 

 Ето и пълното инфо от сайта на FM+, където има е и първото ефирно интервю с победителката:

 

 Работещата студентка Мариела Кирчева от София е щастливката, която ще гледа на живо Музикалните награди BRIT в британската столица – Лондон.

 Тя спечели два билета за събитието, още два за партито на звездите след това, два самолетни билета, както и три нощувки в четиризвезден хотел.

 

Водещата Надежда Радева, с помощта на победителката от миналата година, я изтегли от всички над 650 участвали в играта на радиото. Когато и се обади, за да съобщи новината, Мариела тъкмо излизаше от лекции. Почти разплакана, тя сподели, че това е мечтата и, а приятелят и се е шегувал с нея цяла седмица, че таи напразни надежди. Сега обаче и той ще лети до Лондон, за да гледа на живо изпълненията на Take That, Duffy и Coldplay. На церемонията на 18 февруари U2 пък обещават ще изпълнят най-новата си песен – “No Line On The Horizon”.

Надпреварата за най-добра британска група тази година ще е между Coldplay; Elbow; Girls Aloud; Radiohead и Take That.
За най-добър британски албум спорят Coldplay – „Viva La Vida or Death And All His Friends”; Duffy – „Rockferry”; Elbow – „The Seldom Seen Kid”; Radiohead – „In Rainbows”; The Ting Tings – „We Started Nothing”.
Пълният лист с номинациите можете да видите на www.fmplus.net

Наградите BRIT ще се излъчат на живо в ефира на Радио FM+ на 18 февруари от 22 часа с повторение на следващия ден от 12 на обяд.

 

 

   Преди малко Мариела ми обеща ексклузивно интервю за този Блог, веднага след като се прибере от Лондон ... и много снимки! Дано да има късмет, защото там на една яхта след Церемонията, заедно с нея и приятеля й, ще са от Pink и Beyonce, та чак до Pet Shop Boys! Олеле, майкооооооо!

 

 Дези, стискам ти палци, зърна, уши и ... к’вото си хвана, да си изкараш велико!

 Обещавам да не ти давам телефона на никой:))) Просто вече си друг „Левъл”:)))

 Закови ги! Чакам те!

 

  

 

   Българската представителка на тазгодишните британски награди за музика, снимана скромно през август 2008-ма, някъде по моретата:

image



Тагове:   Лондон,   Мариела,   отива,


Гласувай:
0



1. gothic - Късметлийка. . . Завист питая, най ...
13.02.2009 23:52
Късметлийка...Завист питая, най благородна :))))
цитирай
2. анонимен - Хиляди благодарности за поста :)
14.02.2009 16:45
Чак аз си завидях докато го четох..хихихи.. Все още не знам какво се случва, само се чувам по радиото и усещането е......неописуемо..Наистина! Пожелавам на всеки моя късмет!
а към Вагро още по-специални благодарности за вниманието към мен :)
Мариела :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4776702
Постинги: 1781
Коментари: 2942
Гласове: 10023
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031