Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2012 19:25 - Рапърът Jims подари на феновете си албум с „отпадъци”
Автор: vagro Категория: Музика   
Прочетен: 1118 Коментари: 0 Гласове:
0



 Понеделник. 10 часа. Начало на новата седмица. Във „Фейсбук” наглед всичко е кротко. Само едно „събитие” примигва на стената ми. Безумно нестандартна изява на ъдърграунд рапъра Jims (Георги Дечев). Тя е за старт на онлайн теглене на албум. Напълно фрий. Ама не какъв да е албум, а сборник от „огризки”. За какво иде реч?

Колкото и да го мързи един човек, рано или късно, идва момент в който да си разчисти задръстения хард диск на компютъра от всевъзможни боклуци („шитове” по ново и старохипхопърски език). Когато Jims достига до този необратим момент, го осенява супер оригинална идея. Преди да маркира за „делийтване” десетките си демота, бийтове, проби и фийчъринги, да ги нареди в една компилация и да ги сподели с феновете си. А те след това да преценят дали да ги изхвърлят в „рисайкъла” или да ги слушат до побъркване.

Аз лично реших да направя второто, след като прослушах това изчанчено начинание. Отчасти очаквах първоначално някакви забавни и силно аматьорски кретении, пълни догоре с псувни – вълча порода. Резултатът обаче ме вцепени. На един дъх изслушах напълно завършен албум с безобразно добра лирика, възходяща подредба и страхотни преходи. Ако това са демо-огризките за „кошчето” на Jims, не ми се мисли, на какво ниво ще е предстоящия му албум, евентуално около Нова Година.

„Компилация от демо и нереализирани проекти от последните две години, преди да им дам SHIFT+DELL и да започна начисто :)” е пояснил проекта си Гопето (така му викаме на галено). *Inkognitto A.K.A. Jims PRESENTS "Demos & Dump Shits 2012 The Mixtape"*, включва 21 трака с хип-хоп от супер класа. Поне много по-супер от десетките жалки напъни сред спорната родна „речетативна” индустрия в последните десетина години.

Сред „фийчърингите” в тези тракове и полутракове са имената на IMP, Dee, Maya Of The Moon, Spon, Minko, Game Over, Mr.Seven Seven и Blues Bandit. Рапира се основно на български, но има и солидно участие на „ийнглиш”, а обложките на този проект са малък шедьовър, роден от талантливите хрумки на Jims – „рападжията” с кънтри-енд-уестърн никнейм!

Албумът *Inkognitto A.K.A. Jims PRESENTS "Demos & Dump Shits 2012 The Mixtape"*, можете да изтеглите напълно безплатно от този линк:

http://www.hulkshare.com/1o7j6uho1w4w

Ако не ви хареса, рециклирайте го виртуално с 2 клика на „мишката”.

Ако пък ви допадне, споделете го с приятели.

И в двата случая, Jims ще е доволен!

image




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4774274
Постинги: 1781
Коментари: 2942
Гласове: 10023
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031