Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2020 12:13 - Пълен текст на заговор за постоянно заключване в света!
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1155 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.10.2020 12:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Пълен текст на заговор за постоянно заключване в света!

21 октомври 2020 г.

image

https://www.henrymakow.com/2020/10/full-text-permanent-lockdown-plot.html

https://www.youtube.com/watch?v=vEM6NLzg8Rw

(Вляво, уебсайт на Световния икономически форум от 2016 г. Програма 2030. Да, това е просто  "теория на конспирацията.") 

Читател изпрати линк към публикувания вчера текст на предупреждението за блокиране на света  от президента на Гана  Нана Акуфо-Аддо  

Хората предполагат, че това идва от този доклад на Фондация Рокфелер за 2010 г., озаглавен безразборно „Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие“.  Въпреки че този доклад очертава плашещ скамдемичен сценарий, започващ на страница 18, (20% от заразените с поп свят; 8 милиона мъртви), той не включва много по-подробната и точна информация, излъчена от президента на Гания Нана Акуфо-Аддо на 21 юни. източник на текста се приписва на Томас Уилямс. (Вижте бележката по-долу.) Въпреки че източникът все още е мътен, описаните тук събития се разгръщат пред очите ни. Помните ли мотото на бойскаут? 
Бъди подготвен!

Пълен текст

Те предполагат, че симулираното глобално огнище
 изисква стъпки, различни фази, общи срокове и очаквани резултати: 
• Създайте много заразен, но супер нисък процент на смъртност, за да отговаря на необходимия план. Използвайки SARS, HIV, хибриден изследователски щам, създаден в лаборатория Форт Дитрих клас 4 от 2008 до 2013 г. като част от изследователски проект, за да разбере защо коронавирусите се разпространяват като горски пожар при прилепите, но изключително трудно заразяват хората. За да се противодействат на това, те добавиха 4 HIV вложки във вируса. Липсващият ключ за заразяване на човека е Ace-2-Receptor. 
• Създайте оръжейна версия на вируса с много по-висока смъртност като резервен план. Готов за пускане във фаза 3, но само ако е необходимо. SARS, HIV, MERS, Weaponized Tribit Strain, създаден в лаборатория Fort Dietrich Class 4 през 2015 г. 
• Транспортирайте изследователския щам до различна лаборатория от клас 4, Националната лаборатория по микробиология в Уинипег, Канада, и го направете нарочно „откраднат и изнесен от Китай“, Си Джанг Лий, и откаран в единствената китайска лаборатория от клас 4, която е Институт Ухан на Вирусология в Ухан Китай. За допълнителна правдоподобна отказност и за подпомагане на циментирането на търсения резервен публичен скрипт като нещо, на което да се върнете, ако е необходимо. Основният скрипт е естественият. Резервен скрипт е, че Китай го е създал и го е пуснал случайно.
 • Финансирайте всички говорещи глави: Fauci, Birx, Tedros и агенции, Световната здравна организация, NIAID, CDC, а също и ООН, които ще бъдат ангажирани с пандемичен отговор преди планираното издаване на Research Strain, за да контролират издирвания сценарий през цялото време операцията. 
• Създайте и финансирайте плана за разработване и въвеждане на ваксинации, така че да може да бъде въведен в глобален мащаб. Гейтс: Десетилетие на ваксините и Глобалният план за действие за ваксини от 2010 до 2020 г. 
• Създаване и финансиране на протоколи за ваксинация, проверка и сертифициране, Digital ID, за прилагане / потвърждаване на програмата за ваксинация след влизане в сила на задължителното въвеждане. Порти: ID2020. 
• Симулирайте хипотезата на заключителната стъпка непосредствено преди планираното освобождаване на Research Strain, използвайки реално упражнение като финална военна игра, за да определите очаквания отговор, срокове и резултати, Събитие 201 през октомври 2019 г.
 • Освободете изследователския щам в самия Институт по вирусология в Ухан и след това обвинете освобождаването му върху естествена изкупителна жертва като търсен основен сценарий. Whahan wet market, ноември 2019 г. Точно същото като симулацията. 
• Омаловажавайте предаването от човек на човек възможно най-дълго, за да позволите на изследователския щам да се разпространи в глобален мащаб, преди дадена страна да може да блокира реакцията, за да се избегне първоначалната инфекция. 
image

• След като дадена страна е видяла зараза, блокирайте входящите / изходящите пътувания. Дръжте предаването в страната да се разпространява възможно най-дълго. 
• След като достатъчно хора в дадена държава / регион са заразени, въведете принудителни карантини / изолация за този район и разширете бавно регионите с времето бавно 
• Пренасочете смъртността, като обвържете Изследователския щам със смъртни случаи, които нямат почти нищо общо с действителния вирус, за да запазят страха и спазването на максимума. Ако някой умре по някаква причина и се установи, че има Ковид, считайте го за смърт на Ковид. И ако се смята, че някой има симптоми на Ковид, приемете, че има Ковид и го разглеждайте като смърт на Ковид. 
• Поддържайте публичните карантини възможно най-дълго, за да унищожите икономиката на региона, да създадете граждански вълнения, да разрушите веригата на доставки и да предизвикате масовия недостиг на храни. Освен че кара имунната система на хората да отслабва поради липса на взаимодействие с бактериите на други хора, външния свят, известен още като нещата, които поддържат имунната ни система нащрек и активна. 
• Омаловажавайте и атакувайте всички потенциални лечения и продължете да повтаряте, че единственото лекарство, което е жизнеспособно за борба с този вирус, е ваксината. • Продължавайте да издърпвате карантината отново и отново на „двуседмични интервали“ [Има две седмици отново заклинание. Това е програма на ЦРУ.], Която кара все повече хора да се изправят и да протестират. Оспорвайте ги.
 • [И тук е ключовата част до момента:] В крайна сметка прекратяват карантината от Фаза 1, след като получат достатъчно публично отблъскване, очаквано през юни 2020 г., и публично заявяват, че смятат, че е „рано да се прекрати изолацията, направете го все пак. " 
• След като обществеността се върне към нормалното, изчакайте няколко седмици и продължете да надвишавате смъртността на Research Strain от август до септември 2020 г. и да я комбинирате с нарастването на смъртните случаи, причинени от хора, умиращи от стандартни заболявания с по-висока честота от нормалната поради до силно отслабена имунна система от месеци на изолация [Което подкрепя казаното от мен: трябва редовно да носите маски на социална дистанция. Това са ви казали току-що. Те имат силно отслабена имунна система.], За да спомогнат за по-нататъшното намаляване на смъртността, а също и за хипнотизиране на предстоящата фаза 2.
 • В крайна сметка, въведете фази 2 карантини от октомври до ноември 2020 г. на още по-екстремно ниво и обвинете протестиращите, най-вече хората, които вече не вярват на правителствата си, като причина за най-голямата втора вълна, при която медиите ще кажат „ние така ти казах. Беше твърде рано. Вината е твоя сама, защото ти трябваше подстригване. Вашите свободи имат последствия. " 
• Прилагане на карантините от Фаза 2 на много по-екстремно ниво, увеличавайки наказанието за неповишаване. Заменете глобите със затвор. Считайте всички пътувания за несъществени. Увеличете контролно-пропускателните пунктове, включително военна помощ. Увеличете проследяването / проследяването след популацията чрез задължителното приложение. Поемете контрола върху храните, газа и създайте голям недостиг, така че хората да могат да получат достъп до основни продукти или услуги само ако първо им е дадено разрешение. 
• Поддържайте блокирането на Фаза 2 за много по-дълъг период от време, отколкото блокирането на Фаза 1, продължавайки да унищожава глобалната икономика. По-нататъшно влошаване на веригата на доставки и допълнително засилване на недостига на храна и други подобни. Прекратете всяко обществено възмущение, използвайки екстремни действия или сила, и накарайте всеки, който им се противопостави, да се яви като обществен враг №1 на онези, които желаят да се подчинят. 
• След доста дълго блокиране на Фаза 2 от 6 месеца плюс, въведете програмата за ваксинация и сертифицирането на ваксината и я направете задължителна за всички, като дадете приоритетен достъп на подалите от самото начало и тези, които са за нея, атакуват тези, които са срещу него, казвайки „те са заплаха и причина за всички проблеми“, като се използват думи като „Не можем да се върнем към нормалното, докато всички не вземат ваксината“. И хората, които им се противопоставят, „нараняват нашия начин на живот и следователно са враг“. [С други думи, те ще обърнат хората един срещу друг.] • Ако по-голямата част от хората се придържат към дневния ред, нека тези хора да влязат в новата система, новата нормална, като същевременно ограничат малцинството, което се противопостави на способността на дневния ред. да работят, пътуват и живеят. 
• Ако по-голямата част от хората противоречат на дневния ред, тогава освободете Оръжейния SARS / HIV / MERS Tribit Strain като фаза 3 операция. Вирус с 30 +% смъртност като последен страх за наказване на малцинството, за да стане бързо мнозинство и да даде окончателно „Казахме ви“ на онези, които не слушаха. 
• Прилагане на новия икономически модел. Патент на Microsoft 060606 система за криптовалута, използваща данни за активността на тялото, която се основава на човешкото поведение и желанието за подаване. Това е доработена версия на програмата за черни огледала за 15 милиона заслуги, използваща храна, вода, подслон и други важни неща като оръжие за налагане на новата икономическа система. По принцип правим това, което искаме, и получаваме награда. Спечелете кредити и получете повече достъп до неща, от които се нуждаете, за да оцелеете. Или да се противопоставим на това, което искаме, и да бъдем наказани. Резултат от загубени кредити и загуба на достъп до неща, от които се нуждаете, за да оцелеете. И това е вашият нов световен ред: технология за стероиди, при която нямате друга възможност, освен да се съобразите. И ако някой смята, че това не е вярно, тогава отидете и проверете някои части на Китай, защото те вече са стартирали някои от системите за криптовалути, действащи в определени области. -----------------------  И така, това е очертанието на техния план. И това, което трябва да спрем, като го изведем на възможно най-много места. И също така да извика Q и Тръмп и да ги попита: Ще спреш ли това? Масовите арести са без значение. Това е от съществено значение и това трябва да бъде блокирано. 
Източник Бележка
Извадка от Thomas Williams THI Special Exposй Част 2: https://traugott-ickeroth.com/wpcontent/uploads/2020/07/200705_THI_TheCovidPlanRockefellerLockstep2010.mp3, 
https://www.youtube.com/watch?v=h9HbrZWb4rY 
Първоначално е намерен около половината от епизода: https://www.spreaker.com/user/8955881/thi-special-expose-show-part-2, https://www.youtube.com/watch?v=vEM6NLzg8Rw
--- Благодаря Рей!

Свързани
 - Covid Hoax е връзката на дистопичното нулиране

Първи коментар от Кевин Бойл


Тревожното при повечето от съвсем скорошните „доносници“ ... Акуфо-Аддо, Майк Адамс и Хари Вокс ... е, че тези хора изглежда се държат като вратари.
Те ясно представят сатанинския дневен ред и предстоящите ужаси, но лъжат за главния двигател, управляващ тези ужаси, предположението (не-научно тествано) зад всички налагания на блокиране / ограничаване ... Всички тези „доносници“ казват, че „вирусът“ е заразен .
Просто не е така. Освен факта, че PCR тестът е доказана измама, няма доказателства, дори за съществуването на вируса Sars-Cov2. Освен това не са провеждани експерименти, които демонстрират заразяване от човек на човек, свързано с това заболяване. По време на испанския грип (1918/19) в САЩ бяха проведени четири отделни разследвания върху здрави млади мъже, освободени от военноморски затвор в замяна на доброволчеството да бъдат морски свинчета. Те бяха в тесен контакт с много болните жертви на SF в болниците. Те изпиха храчките си, инжектираха им кръвта и вдишаха дълбоко, докато жертвите на SF кашляха в лицата им. Нито един моряк не се зарази.
ИСПАНСКИЯТ ГРИП НЕ БЕШЕ ЛИЧЕН КОНФИОЗЕН!
Рудолф Щайнер и много други обвиняват радио антените, издигнати в западния свят по това време, за милиони смъртни случаи. Нервните ни тела са изцяло електрически. Всяка нова честота или непозната форма на ЕМ вълната нарушава тялото и причинява реакции (често екстремни), които се проявяват като симптоми на грип.
Ако няма вирус Sars-Cov2, няма заразяване от човек на човек. Съществува обаче очевиден основен заподозрян за увреждане на нервите, причинено по време на заболяването, което наричаме COVID19.
Този подозрителен и ЯВЕН ПРИЧИНА на всички симптоми, свързани с COVID, е ново 4G или 5G излъчване с по-висока честота. Това е ясно за всеки, който обръща голямо внимание!
И така, ГОЛЯМАТА ИЗМАМА Е МНОГОТО ИДЕНИЕ ЗА КОНТАГИЯ И ТОЗИ ИДЕЯ ШОФИРА ТИРАНИЯТА.
Как могат тези податели на сигнали да са толкова "на него" и така изключени ??
Те приличат на хора, които са към „теоретиците на конспирацията“, както Тръмп е към белите националисти.
ТЕ СА ДА ИЗМЪРНАТ НАС И, НАЙ-ВАЖНОТО, ДА НЕ ПРЕДОТВРАТЯВАТ ЕФЕКТИВНИ ДЕЙСТВИЯ В СОБСТВЕНАТА САМОЗАЩИТА.
Ако изгорим / унищожим всички 5G предаватели, няма да има трета вълна. Ако го направим в момента, няма да има сериозна втора вълна.
Тези хора разкриват много истина, но смесват тази истина (относно дневния ред) с ИЗКЛЮЧВАНЕТО НА ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА, което ще ни попречи да се спасим ... както бихме очаквали разузнавателните служби да правят чрез надеждни прокси.
Тази операция е много внимателно написана по сценарий.






Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39757271
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031