Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2009 13:59 - Потният човек пристига отново
Автор: vagro Категория: Музика   
Прочетен: 4806 Коментари: 9 Гласове:
0



   Кмете, писна ни! Писна ни от извратеното ти разбиране за шоу-бизнес и развлекателна индустрия :((( То бива музикално ограничение, ама пък твоето вече е диагноза! Докога едно и също??????

 

   След точно 5 дена (на 16-ти март) във Видин за Ен-ти път пристига, да ни „весели” ... Потният Човек – Веско Маринов:((( Оня, дето ръцете му са към 3 метра и на чийто дебилни песни реве, де що има бабичка по тези географски ширини.

 

 Кмете, спри! Пожали ни! За година и половина тук всеки месец се редуват единствено: Лили Иванова – Веско Маринов - Лили Иванова – Веско Маринов - Лили Иванова – Веско Маринов - Лили Иванова – Веско Маринов - Лили Иванова – Веско Маринов ... и така до безкрай. Псувахме и търпяхме, но нещата загрубяват все повече. Досега беше през месец, а с наближаващите избори, гастролите станаха през седмица :(((

 

 Колкото и велика да е „госпожа автобиография”, все пак писва да я слушаме нон-стоп ... има-няма вече 70 години! Но за нея все пак може и да си затворим очите. Лили е Култ за тази преебана отвсякъде държава! Обаче, за Вескооооооооооо :(((

 

 Лично на мен този „партиен секретар” ми е жалък още от далечната 1988-ма година. Тогава заминах за участие в националния конкурс за DJ в Силистра. В програмата ми участваше (и пътуваше с мен) една от най-добрите видински певици в онези времена - Пени, основна вокалистка на легендарната Формация „Север”. С нея пеехме 2 песни в конкурсната ми програма, в която още ползвах и кукла-марионетка, а и рисувах върху 2 от парчетата. Та, всичко си вървеше ОК. Изтеглих състезателен номер 2 и забих още в самото начало на конкурса. След края на конкурсната част обаче се оказа, че организаторите са поканили за гастрол, младата естрадна звезда Веселин Маринов.

 

 Никога не бях чул за този дотогава, а като го видях направо паднах от смях. Не, той не беше просто жалък. Беше ултра комичен. Зализан комсомолец с едно мега гнусно сиво костюмче. Публиката го посрещна със зверско освиркване, а на втората му песен към него полетяха пепелници и монети. Веско Маринов се уплаши и хукна да бяга, отказвайки се и от останалите 3 дни участие. Малко след това при нас дойде управителя на дискотеката и помоли Пени да го замести. Тя имаше всичко на всичко 3 плейбека на една касета, но се съгласи. Изпя ги и събра бурни овации. После дори ги повтори. Хората станаха да танцуват и организаторите я навиха срещу хонорар да довърши целия конкурс, сменяйки „звездата” Веско Маринов:)))

 

 Ето на този потен некадърник се кланя пенсионерската част на Чалгария към днешна дата. Кръчмарските шлагери на този „левент” са почти толкова вредни за музикалната естетика, колкото „творчеството” на хермафродита от Костинброд:(((

 

 Кмете, опомни се! Имаш на „тепсия” една великолепна видинска рок-група, подвизаваща се в София и носеща името „Fallen Angels”. Момчетата са страхотни. Канят ги в цялата страна за концерти ... но не и в родния им град, от година и половина насам!?!?!?!? А гаранция, че са в пъти по-евтини от „човека с потната риза”, дето посреща невидими бекхенди по сцената:(((

 

 Да ти кажа, Кмете ... понеже явно не знаеш. В тази убита „намайковина” има и други хора, който стават за концерт. Има едни „Щурците”, ако си по ретрото. В страхотна форма са „Конкурент”, Милена, Васко Кръпката, група „ТЕ”, та чак до Тома. Има също една Мария Илиева, която хем е по-хубава от Веско и Лили взети заедно, хем пее като чучулига. Има и едно наше момче (видинско). Дидо се казва и пее в „D2”. Ама ти едва ли си ги чул тези имена:(((

 

 Има и една легендарна група в недалечен Белград, която също чака само покана, за да ни посети отново. Казват се Riblja Corba и „цената” им е почти колкото на потния Веско:((( Само, че те свирят на живо и текстовете им са прекалено смислени и реални!

 

   Та, да приключа, Кмете! Имам една молба. От името на онези нормални и модерни хора в този забравен вече от всички град. Що не си го каниш Веско да си ти пее в хола? Няма да ни тормозиш всяка седмица с него и поне няма да се дразним. Колко му е, а? Две-три сухи хавлии и толкова! Току-виж от благодарност, някой вземе и гласува пак за тебе на следващите избори!

image



Тагове:   Отново,   човек,


Гласувай:
0



1. анонимен - ако пее в кино Никра то това е по по...
11.03.2009 14:04
ако пее в кино Никра то това е по покана на тамошните шефове- Краси и Никола.
цитирай
2. vagro - ...
11.03.2009 14:07
В кино "Дружба" ще пее сигурно:(((
То той там си живее вече:((((((
цитирай
3. miralyub - ооооо, Васко - това с Фален андже...
11.03.2009 14:12
ооооо, Васко - това с Фален анджелсите, Щурците и Рибля чорба го имаше - но при един по-свестен кмет, който се грижеше и за духа и за празниците на хората.
Сега да гледат Веско и да пият горчилката Видова- пада им се на видинчани!!!
цитирай
4. vagro - miralyub
11.03.2009 14:14
Така сме я зациклили, че Края е съвсем близо!
Почивай в мир, Естетико:(((
цитирай
5. анонимен - Васко,
11.03.2009 14:15
Търсенето определя предлагането, за съжаление:(
А изборът, досещаш се е в посока на потенциалните гласоподаватели..нещо като бий самара..
А за Fallen Angels ..many thanks:))
цитирай
6. gothic - Имам бегъл спомен от Веско като ф...
11.03.2009 14:32
Имам бегъл спомен от Веско като фронтмен на Импулс, ако не се лъжа. Със Стратокастър с обратна захватка, твърдящ - "Ние свирим пънк рок"...позор! А „Fallen Angels” са страхотни!!!
цитирай
7. krotalka - Човекът се грижи за потенциалните си избирателки!
11.03.2009 17:33
Знае си той, че младите няма да гласуват за него, защо да се хаби! Така де, няма да изпусне питомното, за да гони дивото.
цитирай
8. анонимен - petroff
11.03.2009 19:54
Веско Маринов....Вие представяте ли си за ква трагедия иде реч , а ? Но, бабите ( на Вагро комшийките ) ще се изкефят сигурен съм :))).А и феновете на кино''Дружба'' са и фенове на Лили - Веско-Слави и други знайни и незнайни,бравоп на Вагро .....аз съм с теб ( в мнението ти де ) :))
цитирай
9. miralyub - Веско ще се яви в тайното оръжие на ...
11.03.2009 20:58
Веско ще се яви в тайното оръжие на герберския видински кмет- ще цепне от червените бабички нао Серго- това ще да е пъкления замисъл, който трябва да съсипе живота на нормалните хора във Видин:))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4798639
Постинги: 1784
Коментари: 2943
Гласове: 10024
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930