Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2015 18:17 - СРАМЕН СПОРТ – епизод 50
Автор: vagro Категория: Спорт   
Прочетен: 2033 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 СРАМЕН СПОРТепизод 50

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

 

50-тият юбилеен епизод на сагата „Срамен Спорт” днес ще ви представи в главните роли: Григор Димитров, Карим Бензема, Григор Димитров, Кубрат Пулев, Григор Димитров, Мария Бивша Наша Маша, Григор Димитров, Валери Божинов, Григор Димитров и ... Акане Катахира.

 

Тази последната е жена с големи бомби, не я знаете, ама в края на този епизод ще я научите!

Да караме по ред! Време е да се срамуваме спортно ... агейн!

 

 ********

 

В Париж Григор Димитров и Гаел направиха здрава тренировка и използваха почивките между отделните части, за да обсъдят някои аспекти от бъдещото шоу, което ще поднесат на българската публика.

 

Ето такава чутовна интерпретация си изфантазираха родните спортни списвачи-стажанти. По същата логика на почивка на мач от „А” група, двама негри-наемници от противникови отбори, може да са се договаряли, къде ще гледат Детската Евровизия и това да се тиражира като новина.

 

И все пак как? Как пък чуха в София, какво точно си говорят Гришо и Гаел на почивка при тренировка? Шпионски микрофони? Сателитни подслушватели? Невидим „Щирлиц” на корта? Моля ви, кажете ни истината?

 

А пък в театрална трупа Реал Мадрид май го закъсаха за пари и звездите там почнаха да си докарват кинти по сенчест начин.

 

Страхотен скандал разтресе френския футбол. Звездата на националния отбор на страната и Реал Мадрид Карим Бензема беше арестуван по обвинения за изнудване. Нападателят е бил задържан заради участие в група, която е искала пари от друг футболист - Матийо Валбуена - за да не се публикува секс-запис с негово участие.

 

Очаквайте скоро: Кристиано Роналдо арестуван по време на разкопки за антики в района на Арчар, а Гарет Бейл за купуване на изборни гласове в циганската махала на Видин. Мижави заплати в този пусти мадридски Реал, к’во да правиш! А геловете все по-скъпи!

 

Всъщност Бензема си е утвърден келеш. Само преди дни той отново беше арестуван, за каране без книжка, а преди пет години имаше проблеми с правосъдието и заради секс с непълнолетна проститутка, но тогава се отърва.

 

Нищо чудно да се окаже, че има и нелегален казан за варене на ракия в мазето. Свят голям, айдуци много!

 

Време е за патриотична доза популизъм:

 

Кубрат Пулев сподели, че си мечтае България да заприлича и да се изравни по стандарт с Германия, а на въпрос, дали има намерение да влезе в политиката, той даде доста интересен отговор.

- Предлагаха ми от няколко партии, но аз и сега се чувствам политик индиректно. Когато и където мога, се опитвам да влияя положително на политиците, защото всички сме временно на този свят и те не трябва да ламтят за пари и за власт. Затова, дори когато спя, мисля за тези неща и за България.

 

Едно нещо все пак се изясни. Кубрат мисли! Поне когато спи.

 

Но нека отново да дадем думата на спортните воайори-стажанти на снимки, от спортните родни редакции. Гръмко заглавие и подзаглавие:

 

Маша се размечта за бебе и разходки с количка

Рускинята се подготвя психически за важния момент в живота си

 

Експриятелката на Григор Димитров Мария Шарапова МАЙ (!?!?!) е готова вече да стане майка. МОЖЕ БИ това е изплашило българския тенисист и той прекрати връзката им преди няколко месеца. Сега обаче Маша показа, че мечтата за бебе излиза все повече на преден план. Рускинята пусна своя снимка в интернет, на която се разхожда в парка, бутайки бебешка количка.

 

О, боже! Ами ако Маша е родила тайно след съкратена 9 дневна бременност? И нашата преса я е изпуснала от поглед? А дали пък в количката не е бил самия Гришо? Накърмен и с пълен памперс?

Толкова много въпроси! Даааа, Маша мечтае за бебе. Точка!

 

Да видимо сада како су наше КИФЛЕ у Београду?

 

Българските футболисти на Партизан (Белград) Валери Божинов и Иван Бандаловски ще бъдат лишени с 50% от заплатите си заради селфито, което си направиха на резервната скамейка по време на загубата от Металац с 0:1 в Горни Милановац. Другите играчи на сръбския гранд бяха глобени с 30% от заплатите им заради слабите игри на отбора.

Валери Божинов получава по 12 хиляди евро на месец, което означава, че ще вземе само половината си възнаграждение след наложената финансова санкция от ръководството на клуба.

 

Край! Николета остана без нова чанта и масажор за крака този месец!

6 000 евро за снимка с телефон! Не е лесно да си ... КИФЛА!

 

Разлистваме книгата „50 нюанса с Григор” (16+). Важно е:

 

Слуховете за новата тръпка на Григор Димитров Ализе Лим вървят с все по-голяма сила, след като красавицата бе в ложата му и на мача с Давид Ферер. Лим стискаше палци за българина още по време на двубоя му с Марин Чилич.

 

Тези дни Ализе ще сподели: „С Григор сме просто приятели. Изчаквах го, за да го питам откъде си е купил онази рокля, дето беше облякъл миналата година на една изложба в Париж? Търся си такава!”.

 

Следва кратка история за хапчета омайни:

 

България официално остана без щангисти на Олимпиадата в Рио де Жанейро догодина. Това е станало ясно след срещата между спортния министър Красен Кралев и президента на международната федерация по вдигане на тежести Тамаш Аян. До две години родната федерация трябва да плати глобата от 500 хиляди долара за 11-те национали, които дадоха положителни допингпроби през март. В противен случай ще бъде изключена от международната федерация, което ще доведе и до отнемане на лиценза й в България.

 

Новината ще направи щастливи поне 11 човека, който ще се назобат с „тик-так” от кеф, че няма да вдигат тежки ламарини и да си скапват кокалите за глупости.

 

Накрая, както обещах в началото, ще дадем минутка слава и на бомбестата Акане Катахира от Джапан.

 

Състезателката по синхронно плуване Акане Катахира се оказа супер сензация в порно индустрията. Японката решила да смени спорта със сексуалните филми, след като в гимназията гръдната й обиколка започнала да нараства със страшни темпове.

- Това е пагубно за синхронното плуване. Никоя състезателка не може да си позволи такива гърди - разкрива Акане. С нейната гъвкавост и природните дадености обаче 26-годишната Катахира вече е сензация в порното.

 

Дали в Токио не се мяркат вече билборди с текст:

„Прекалено съм цицеста, за да плувам! Благодаря ви, Доктор Енчев!”?




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vagro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4767607
Постинги: 1781
Коментари: 2942
Гласове: 10023
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031